sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăREVISTA ONLINEAnunturiClubul de afaceri București -Arhitectură, urbanism și design

Clubul de afaceri București -Arhitectură, urbanism și design

Vă invităm să participați la Clubul de afaceri București -Arhitectură, urbanism și design, din data de 22 martie 2024 ora 09:30, inițiat de Consiliul Patronatelor ESG din România.

C.P.ESG.R. dezvoltă o rețea de afaceri dedicată sustenabilității și creșterii durabile, oferindu-vă astfel acces la noi oportunități și parteneriate valoroase.
Este o oportunitate excelentă de a întâlni alți profesioniști din domenii diverse și de a discuta idei și proiecte comune.
Creăm împreună o rețea de parteneriate, o formă colectivă de sprijin reciproc și de acces la servicii pentru afaceri și surse de finanțare.

Detalii organizatorice:

Evenimentul din data de 22 martie 2024 ora 09:30 este o întâlnire de afaceri în care C.P.ESG.R. prezintă viziunea cu privire la dezvoltarea Clubul de afaceri București -Arhitectură, urbanism și design și informații de actualitate din viața activității patronale.
Fiecare participant va avea oportunitatea de a-și prezinta pe scurt activitatea și oportunitățile de colaborare, dar și dificultățile și provocările cu care se întâlnește.
Vom audia împreună o Prezentare tematică: „Case pasive, eficiență energetică”
În final alocăm timp pentru discuții libere și networking.

Taxa de participare:

Membri C.P.ESG.R. – 60 lei – bilet magazin online: https://cezariulian.ro/magazin/bilet-participare-membri-cpesgr-la-clubul-de-afaceri-bucuresti-arhitectura-urbanism-si-design/
Invitați – 100 lei – bilet magazin online: https://cezariulian.ro/magazin/bilet-participare-invitati-cpesgr-la-clubul-de-afaceri-bucuresti-arhitectura-urbanism-si-design/
Mai multe detalii puteți găsi pe site-ul nostru: https://cpesgr.ro/

Vă invităm să aderați la Consiliul Patronatelor ESG din România.
Vă așteptăm alături de noi, parte din acest efort de construcție!

Impactul AI în transformarea de business și educația de afaceri

Centrul de Limbi Străine A_BEST și Revista Patronatului Român propun mediului de afaceri un nou format de eveniment business integrat în proiectul de comunicare...

Un eveniment dedicat media, marketing & PR

Consiliul Patronatelor ESG din România și-a propus să creeze cadrul organizatoric pentru facilitarea dezvoltării afacerilor și a sprijinului reciproc între membri. Organizarea de evenimente...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,930FaniÎmi place
412AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro