joi, iulie 18, 2024
AcasăREVISTA ONLINEComunicate de presaÎntâlnire de lucru, în vederea organizării târgului internațional de mobilă, echipamente și...

Întâlnire de lucru, în vederea organizării târgului internațional de mobilă, echipamente și accesorii bife-sim

Organizarea celei de-a 31-a ediții a Târgului internațional de mobilă, echipamente și accesorii BIFE-SIM, care va avea loc în perioada 22-25 septembrie la Romexpo, a fost subiectul întâlnirii desfășurate marți, 13 aprilie a.c., la sediul institiției, inițiată de ministrul antreprenoriatului și turismului, Constantin-Daniel Cadariu, acțiune care se înscrie în seria de evenimente dedicate promovării produselor românești pe plan extern și la nivel național. La discuții au participant Mihai Daraban, președinte al Camerei de Comerț și Industrie a României, Ionel Gagu, președinte al Consiliului de Administrație Romexpo și președinte al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Buzău, conducerea Asociației Producătorilor de Mobilă, producători de mobilă și specialiști din cadrul Ministerului Antrperenoriatului și Turismului (MAT).

În debutul întâlnirii, ministrul Cadariu a prezentat programele derulate la nivelul MAT pentru sprijinirea exportului românesc, indicând că, inclusiv, organizarea manifestărilor expoziționale internaționale în România, cu participarea invitaților din străinătate (companii, oficialități), reprezintă un instrument de promovare a exportului românesc.

„BIFE-SIM este târgul României care reunește cei mai importanți producători de mobilă și echipamente pentru prelucrarea lemnului și, totodată, un prilej extraordinar pentru industrie de a-și face cunoscute ofertele, după doi ani pandemici și mai ales în contextul crizei din Ucraina. Este necesar să ne unim forțele, pentru ca această manifestare expozițională să fie un real succes. Din acest motiv ne-am adunat, la aceeași masă, toți factorii de decizie care pot concretiza acest lucru. Din perspectiva ministerului, ne angajăm la o promovare activă a evenimentului pe piețele externe țintă, prin intermediul consilierilor economici, și dorim să identificăm o soluție viabilă, astfel încât să încurajăm și să sprijinim participarea co-expozanților români”, a declarat ministrul antreprenoriatului și turismului, Constantin-Daniel Cadariu.

O atenție deosebită a fost acordată, de asemenea, aspectelor care țin de vizibilitatea evenimentului, respectiv atragerii unui număr mai mare de vizitatori la târg, deziderat care poate contribui în demersurile de stimulare a consumului național de mobilă românească.

Totodată, în cadrul dialogului a fost agreată constituirea unui grup de lucru, format din reprezentanți ai Camerei de Comerț și Industrie a României, Romexpo și Asociației Producătorilor de Mobilă, care prin vizite la pavilionul expozițional care va găzdui evenimentul, să aibă în vedere identificarea tuturor soluțiilor, inclusiv administrative, necesare pentru organizarea unei ediții de succes a BIFE-SIM.

Întâlnire de lucru, în vederea organizării târgului internațional de mobilă, echipamente și accesorii bife-sim

SUNWAVES FESTIVAL, SW DUNES ÎN RAS AL-KHAIMAH, UAE, 02-05 MARTIE 2023

PRIMUL BRAND ROMÂNESC CE ORGANIZEAZĂ UN FESTIVAL DE MUZICĂ ÎN EMIRATELE ARABE UNITE. PRIMUL FESTIVAL DIN LUME CE PRIMEȘTE APROBARE PENTRU A-ȘI DESFĂȘURA PROGRAMUL...

consultare publică, proiectul de procedură pentru implementarea schemei de ajutor de...

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului a lansat vineri, 16 septembrie a.c., spre consultare publică, proiectul de procedură pentru implementarea schemei de ajutor de minimis prevăzută...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,919FaniÎmi place
412AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro