sâmbătă, aprilie 13, 2024

Revista Presei

Știri Relevante în Ziarul Financiar:
EY: Zece căi prin care companiile îşi pot reduce costurile cu energia şi gazele naturale. Care sunt scutirile şi exceptările de la plata accizelor pe care le pot aplica

Inflaţia a atins, mai devreme decât se estimase, două cifre – 10%, gazele scumpindu-se cu 46%. Presiunea pe costuri, atât pentru agenţii economici, cât şi pentru consumatorii finali este din ce în ce mai mare. Cu alte cuvinte, este momentul să reamintim agenţilor economici că există anumite situaţii …
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Business Magazin:
Guvernul aprobă o OUG compensarea creşterii preţurilor la materialele de construcţii

Guvernul aprobă, joi, o ordonanţă de orgenţă pentru alocarea a 1,77 miliarde de lei pentru compensarea creşterii preţurilor la materialele de construcţii.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Revista Biz:
Spyrosoft intră pe piața din România și angajează 100 de ingineri software pentru industria auto

Compania de inginerie software Spyrosoft Solutions din Polonia a deschis la începutul acestui luni un birou local în Timișoara, în proiectul Vox Technology Park, unde a închiriat 400 de metri pătrați de birouri.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Capital:
Egalitatea de gen prinde contur în businessul românesc. Femeile sunt încurajate să preia conducerea

Potrivit Deloitte România, țara noastră progresează în privința echilibrului de gen în echipele de management. În prezent, 62% dintre companiile listate la Bursa de Valori din București (BVB) au femei în consiliile de administrație, iar 65% dintre ele au femei în comitetele executive.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Agerpres:
AAFBR: Majoritatea analiştilor financiar-bancari estimează că inflaţia va depăşi 8% în 2022

Majoritatea analiştilor financiar-bancari sunt de părere că inflaţia va depăşi 8% în 2022 şi că există un risc moderat spre ridicat pentru a intra în stagflaţie, conform opiniilor exprimate de participanţii la un sondaj intern în cadrul Asociaţiei Analiştilor Financiar-Bancari din România (AAFBR), se arată într-un comunicat de presă remis joi AGERPRES.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Aleph News:
Banca Mondială estimează o creștere economică de doar 1,9% pentru România

Vești proaste, de la Banca Mondială! Experții prognozează o încetinire a creșterii economice din România din cauza războiului ruso-ucrainean. Creșterea din acest an ar putea fi de numai 1,9%, desi estimările anterioare erau de 4,3%.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în StartupCafe.ro:
Premieră pe piaţa imobiliară din România: Se lansează RentGuard, primul serviciu de verificare a chiriaşilor

Premieră pe piaţa imobiliară din România! În cadrul Salonului Imobiliar Bucureşti se lansează RentGuard, primul serviciu profesional de verificare a chiriaşilor din ţara noastră.
<<Click Aici pentru mai multe informații

 

 

 

 

Revista Presei

Știri relevante în clubantreprenor.ro Reff & Asociații | Deloitte Legal: Documentarea relației dintre producător și retailer – o birocrație necesară? Material de opinie de Camelia Malahov, Director,...

Revista Presei

Știri relevante în clubantreprenor.ro Analiză Glovo: Românii au comandat în 2022 un burger la trei secunde Cu ocazia Zilei Internaționale a Burgerului (28 mai), Glovo, platforma multi-categorie care...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,827FaniÎmi place
290AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro