marți, iulie 23, 2024
AcasăREVISTA ONLINEComunicate de presaFONDURI EUROPENE PENTRU IMM-URI 2021-2027 REGIUNEA NV - un concept ”Invest...

FONDURI EUROPENE PENTRU IMM-URI 2021-2027 REGIUNEA NV – un concept ”Invest in” –

Consiliul Naţional al IMM-urilor din România, în parteneriat cu ADR NV și cu sprijinul BCR, a organizat astăzi, 7 aprilie, în Oradea, evenimentul “FONDURI EUROPENE PENTRU IMM-URI 2021-2027”, primul eveniment din seria “Invest in”.

“Invest in” este un program de promovare a oportunităţilor de finanțare și dezvoltare la nivel regional prin organizarea unei serii de evenimente specific în parteneriat cu Autoritățile pentru Dezvoltarea României (ADR) din fiecare regiune a țării, vizând dezvoltarea mediului de afaceri din regiune.

Astfel, sub tema “FONDURI EUROPENE PENTRU IMM-URI 2021-2027” și în prezența a peste 150 de antreprenori, evenimentul de astăzi a dezbătut principalele oportunități de finantare și dezvoltare a mediului de afaceri la nivelul regiunii Nord-Vest alături de următorii speakeri:

  • Florin JIANU, Preşedinte CNIPMMR
  • Ioan Marcel BOLOŞ, Ministrul cercetării, inovării și digitalizării
  • Dumitru ȚIPLEA, Prefect Județul Bihor
  • Florin BIRTA, Primar Municipiul Oradea
  • Oana BÂRA, Head of Financing Programs BCR
  • Anca Ioana ROMAN, Expert tehnic specializare inteligentă ADR NV
  • Mircea MIHEȘTEAN, Director executiv Agenția IMM Cluj-Napoca
  • Sterică FUDULEA, Secretar General CNIPMMR, Membru CA FNGCIMM
  • Ioan MINTAȘ, Prim-Vicepreședinte CNIPMMR, Președinte IMM Bihor

În cadrul dezbaterii s-au promovat și prezentat cele mai importante programe de finanțare dedicate IMM-urilor la nivel regional și național precum IMM Prod, Garant Construct, Start-up Nation, Programul de Microindustrializare, Electric UP dar și alte proiecte pentru IMM-uri în domeniul digitalizării, transformării digitale, specializare inteligentă sau internationalizare.

“Mă bucur să fiu prezent astăzi la Oradea și să deschidem seria de evenimente -Invest in- care se referă la fonduri europene regionale și naționale dedicate IMM-urilor în perioada 2021-2027. Evenimentele vin ca urmare a cererii antreprenorilor și a dorinței noastre în calitate de reprezentanți ai mediului de afaceri de a aduce informațiile către IMM-uri în avans, astfel încât aceștia să fie pregătiți pentru următoarea perioadă programatică, implicarea și activitatea tuturor stakeholderilor, autorități, parteneri instituționali și privați, fiind deosebit de necesară. Prin implicarea mea și în Consiliul de Administrație a FNGCIMM, doresc să dau și o veste bună antreprenorilor și mediului public și social din Bihor: deschiderea unei reprezentanțe a FNGCIMM în Oradea. Decizia vine ca urmare a eficienței și interesului mare al mediului de afaceri cu privire la activitatea fondului de garantare, județul Bihor fiind pe locul al 2lea la nivel național în ceea ce privește programul IMM Invest ceea ce arată un mediu de afaceri dinamic ce are nevoie de susținere pentru a se dezvolta și mai mult.”, Florin Jianu, președinte CNIPMMR.

Comunicat de presă

 

Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene ofera din 7 iunie finantari nerambursabile...

Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene (MIPE) lanseaza astazi un nou apel de proiecte „Listarea la bursa a intreprinderilor”, dedicat companiilor romanesti cu capital majoritar...

Suprafața împădurită a județului Dolj va crește cu 12% până în...

Ministrul mediului, apelor și pădurilor, Mircea Fechet, a participat marți, 28 noiembrie 2023, la plantarea primei păduri din nisipurile Olteniei, realizată prin fonduri PNRR....
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,917FaniÎmi place
412AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro