vineri, februarie 3, 2023
AcasăREVISTA ONLINEArticoleDr. Sorana Pop Păun

Dr. Sorana Pop Păun

Dr. Sorana Pop Păun

Specializată în drept international, european si aerian, Sorana este consultant pe probleme de utilizare și operare RPAS (remotely piloted aircraft system – drone), securitate cibernetică și drept aerian.

Sorana Pop Păun este în prezent consultant pe probleme de securitate cibernetică in cadrul Organizației Aviației Civile Internaționale dezvoltând politici la nivel internațional și regional în domeniu, strategii și planuri de acțiune.

Totodată, Sorana este vicepreședinta și membru fondator al Team Aviation Solution, organizație de pregătire și consultanță în domeniul aeronautic, cu precădere specializată pe probleme de utilizare și operare RPAS, securitate cibernetică, sisteme de management siguranță, reglementare, negociere acorduri internaționale etc.

Sorana este doctor în drept aerian internațional și deține o diploma de master de la Institutul de Drept Aerian și Spațial, Universitatea McGill, Montreal.

De asemenea, Sorana este profesor asociat în cadrul Facultății de Inginerie Aerospațială, Universitatea Politehnica București, unde predă drept aerian.

Printre altele, dna. Pop Păun este membru al European Air Law Association, în cadrul căreia deține o poziție în Comitetul de Conducere. Sorana deține și funcția de arbitru în cadrul Curții de Arbitraj Comercial Ilfov din București.


espressocafe.ro
nemira.ro
george.bcr.ro

postări recente:

spot_img
7,716FaniÎmi place
206AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img

recomandate:

decathlon.ro

Evenimente:

watchshop.ro