miercuri, iulie 24, 2024
AcasăREVISTA ONLINEArticoleDr. Sorana Pop Păun

Dr. Sorana Pop Păun

Dr. Sorana Pop Păun

Specializată în drept international, european si aerian, Sorana este consultant pe probleme de utilizare și operare RPAS (remotely piloted aircraft system – drone), securitate cibernetică și drept aerian.

Sorana Pop Păun este în prezent consultant pe probleme de securitate cibernetică in cadrul Organizației Aviației Civile Internaționale dezvoltând politici la nivel internațional și regional în domeniu, strategii și planuri de acțiune.

Totodată, Sorana este vicepreședinta și membru fondator al Team Aviation Solution, organizație de pregătire și consultanță în domeniul aeronautic, cu precădere specializată pe probleme de utilizare și operare RPAS, securitate cibernetică, sisteme de management siguranță, reglementare, negociere acorduri internaționale etc.

Sorana este doctor în drept aerian internațional și deține o diploma de master de la Institutul de Drept Aerian și Spațial, Universitatea McGill, Montreal.

De asemenea, Sorana este profesor asociat în cadrul Facultății de Inginerie Aerospațială, Universitatea Politehnica București, unde predă drept aerian.

Printre altele, dna. Pop Păun este membru al European Air Law Association, în cadrul căreia deține o poziție în Comitetul de Conducere. Sorana deține și funcția de arbitru în cadrul Curții de Arbitraj Comercial Ilfov din București.


S-a lansat pachetul Elite GameChanger

Ultimii doi an au fost provocatori pentru mediul antreprenorial, dar si pentru agențiile de comunicare și marketing care s-au trezit peste noapte fără bugete. Pandemia...

The Right Business Choice: Oana Ciobanu & Daniela Necefor – provocarile...

Alături de Aura Icodin și Cezar Iulian Armașu în emisiunea The Right Business Choice, au fost Oana Ciobanu, Director & Partener ELEVATHOR, Daniela Necefor,...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,917FaniÎmi place
412AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro