marți, iunie 25, 2024
AcasăREVISTA ONLINEArticoleCANTABRIA IMPEX y el HOTEL CH BUCAREST

CANTABRIA IMPEX y el HOTEL CH BUCAREST

  


Acest articol este trimis la redacție spre publicare de către ASEMER – La Asociación de Empresas Españolas en Rumanía.

CANTABRIA IMPEX y el HOTEL CH BUCAREST

La empresa Cantabria Impex SRL se constituyó en 2005 y es propietaria de un hotel en bulevar Mircea Voda 21. El hotel formó parte de la cadena hotelera internacional “NH Hotel Group” y se llamaba Hotel NH Bucarest. En este momento, la cadena no gestiona más el hotel, que también cambio de nombre: ahora se llama CH Hotel Bucarest.

Cantabria Impex fue establecida “para que una empresa española entra en Rumanía en su momento para comprar suelo y poder construir un hotel”, nos dice Eduardo Zorrilla Abascal, el dueño de la empresa.

“El objetivo surgió por casualidad: llegamos a Rumanía y después de establecer los primeros contactos, llegó a nuestro conocimiento la existencia de una estructura que estaba construyendo, nosotros venimos del sector de promoción de viviendas y una cosa llevó a la otra y así nos lanzamos a la aventura en Rumanía”, completa Zorrilla Abascal.

CH Hotel Bucharest, es una ubicación en el centro de la capital, ubicado a menos de 1 km de la Plaza Unirii, el Centro Viejo, el Palacio del Parlamento y otras atracciones culturales y comerciales de Bucarest. El hotel ofrece a sus socios habitaciones con decoración moderna, salas de reuniones y formación y un restaurante.

CH Hotel Bucarest ha tomado todas las medidas sanitarias necesarias para ofrecer a los huéspedes una experiencia agradable y relajada. También ofrece traslado para los huéspedes que viajen en avión o que deseen viajar dentro de la ciudad y estacionamiento para los que lleguen en autobús o automóvil personal.

Tanto la ubicación como la estructura de las habitaciones (con cama matrimonial, individual o doble) son adecuadas para viajes de negocios o placer, para turistas individuales o grupos.

Debido a que la pandemia ha afectado fuertemente a la industria hotelera, Zorrilla Abascal quiere poder reanudar la actividad de CH Bucarest con todas sus fuerzas lo antes posible. Los resultados obtenidos por la empresa y el hotel en Rumanía son positivos has ahora.

El objetivo principal es posicionar el hotel entre los mejores hoteles de la capital rumana, especialmente porque es un proyecto personal muy importante de Eduardo Zorrilla: “En su momento fue una aventura que nos hizo salir de nuestro estado de confort, digamos empresarial y para mí, personalmente, es algo muy importante porque me han ampliado en mi capacidad de gestión y enfrentarme a retos.”

Preguntado que quiere destacar o remarcar de su empresa, Zorrilla Abascal nos comentó que el proyecto del hotel quiere ser una invitación a casa para los españoles, tener algo „de casa” en Bucarest. El dueño del hotel también quiere conectarse mejor con sus clientes, que deben estar satisfechos con los servicios recibidos después del alojamiento en el hotel.

“No tengo todos los proyectos planteados en Rumanía, pero tampoco quiero desligarme del país una vez que hemos conseguido saber que hacer en este país. Estos años nos ha servido de experiencia para posicionarnos en un país que yo particularmente tengo mucho cariño por él.”

Así, Zorrilla Abascal desarrollo otro proyecto interesante en Rumanía, a través de otra empresa suya, en el Delta del Danubio (en el brazo Chilia), en la comuna C.A. Rosetti: un hotel que se llama Ultima Frontieră (Última Frontera). El hotel está dirigido especialmente a los amantes de la naturaleza, así como a aquellos que quieran disfrutar de un turismo de calidad, siendo renovado a los estándares de un hotel de cuatro estrellas.

¡Nosotros le deseamos todo el éxito y tantos clientes satisfechos como sea posible!


CANTABRIA IMPEX și HOTEL CH BUCUREȘTI

Compania Cantabria Impex SRL a fost infiintata in anul 2005 si detine un hotel pe bulevardul Mircea Voda 21. Hotelul facea parte din lantul hotelier international „NH Hotel Group” si se numea Hotel NH Bucuresti. În acest moment, lanțul nu mai gestionează hotelul, care și-a schimbat și numele: acum se numește CH Hotel București.

Cantabria Impex a fost înființată „pentru ca o companie spaniolă să intre în România la momentul respectiv să cumpere teren și să poată construi un hotel”, spune Eduardo Zorrilla Abascal, proprietarul companiei.

„Obiectivul a apărut întâmplător: am ajuns în România și după stabilirea primelor contacte, ne-a ajuns la cunoștință existența unei structuri care se construia, venim din sectorul de dezvoltare locativă și un lucru a dus la altul și astfel ne-am lansat la aventura în România”, completează Zorrilla Abascal.

Hotelul CH București, este o locație în centrul capitalei, situată la mai puțin de 1 km de Piața Unirii, Centrul Vechi, Palatul Parlamentului și alte atracții culturale și comerciale ale Bucureștiului. Hotelul oferă membrilor săi camere cu decor modern, săli de întâlnire și antrenament și un restaurant.

CH Hotel Bucuresti a luat toate masurile sanitare necesare pentru a oferi oaspetilor o experienta placuta si relaxata. De asemenea, oferă transport pentru oaspeții care călătoresc cu avionul sau care doresc să călătorească în interiorul orașului și parcare pentru cei care sosesc cu autobuzul sau cu mașina personală.

Atat locatia cat si structura camerelor (cu pat dublu, single sau dublu) sunt potrivite pentru calatorii de afaceri sau de agrement, pentru turisti individuali sau grupuri.

Pentru că pandemia a afectat puternic industria hotelieră, Zorrilla Abascal își dorește să poată relua activitatea CH București cât mai curând posibil. Rezultatele obţinute de companie şi hotelul din România sunt pozitive până acum.

Obiectivul principal este de a poziționa hotelul printre cele mai bune hoteluri din capitala României, mai ales că este un proiect personal foarte important al lui Eduardo Zorrilla: „Pe vremea aceea a fost o aventură care ne-a făcut să părăsim starea noastră de confort, să zicem afaceri. iar pentru mine, personal, este ceva foarte important pentru că mi-au extins capacitatea de management și se confruntă cu provocări.”

Întrebat ce vrea să scoată în evidență despre compania sa, Zorrilla Abascal ne-a spus că proiectul hotelier se dorește a fii o invitație către acasă spaniolilor, ca aceștia să aibă ceva „de acasă” în București. Proprietarul hotelului dorește, de asemenea, să se conecteze mai bine cu clienții săi, care ar trebui să fie mulțumiți de serviciile primite în urma cazării la hotel.

„Nu am toate proiectele in desfășurare în România, dar nici nu vreau să mă despart de țară odată ce am reușit să înțelegem ce trebuie să facem în această țară. Acești ani ne-au servit drept experiență pentru a ne poziționa într-o țară pentru care am foarte multă afecțiune.”

Astfel, Zorrilla Abascal a dezvoltat un alt proiect interesant în România, prin intermediul unei alte firme ale sale, în Delta Dunării (în braţul Chilia), în C.A. Rosetti: un hotel numit Ultima Frontieră. Hotelul se adresează in special iubitorilor de natura, cat si celor care doresc sa se bucure de un turism de calitate, fiind renovat la standardele unui hotel de patru stele.

Vă dorim mult succes și cât mai mulți clienți mulțumiți!


CCIR și Romanian Board of Trade Toronto susțin parteneriatul economic România-Canada

București, 20 iunie 2024: Președintele Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR), dl Mihai Daraban, a avut, în data de 20 iune a.c.,...

Intracom Telecom implementeaza sistemul informatic avansat de securitate fizică pentru Aeroportul...

Atena, Grecia - 20 iunie 2024 - Intracom Telecom, furnizor global de tehnologie și soluții, anunță atribuirea proiectului privind Sistemul de Gestionare a Informațiilor...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,923FaniÎmi place
412AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro