duminică, martie 26, 2023
AcasăREVISTA ONLINEArticoleAugustin Boer a fost numit Partener BDO România în cadrul diviziei Business...

Augustin Boer a fost numit Partener BDO România în cadrul diviziei Business Advisory

Cu o experiență de peste 20 de ani în consultanță financiară și instituțională în sectorul infrastructurii publice atât în România cât și la nivel internațional, Augustin Boer și-a pus major amprenta asupra dezvoltării sectorului de servicii municipale din România. El a fost implicat în proiecte de infrastructură promovate de Instituții Financiare Internaționale (BERD, BEI, Banca Mondială, Uniunea Europeană, KfW și USAID) atât în Europa (România, Bulgaria, Moldova, Muntenegru, Cipru și Turcia), cât și în Orientul Mijlociu (Iordania) și Asia Centrală (Republica Kirghiză, Azerbaijan, Armenia, Kazakhstan, Tajikistan și Mongolia).

Mai mult, Augustin este membru în Consiliului Director și în Comisia de Certificare a Consultanților în Management (CMC) din cadrul Asociației Consultanților în Management din România (AMCOR).

“Într-un mediu de afaceri care se schimbă într-un ritm mai accelerat ca oricând sub presiunea tehnologiilor disruptive și a efectelor pandemiei, rolul consultanților în management devine din ce în ce mai important pentru a ajuta instituțiile publice și organizațiile să înțeleagă și să gestioneze provocările și riscurile cu care se confruntă în noua economie globală și să continue să inoveze pentru a asigura o dezvoltare durabilă.

Sunt încrezător în perspectivele BDO de a rămâne un partener de nădejde în dezvoltarea instructurii din România ca pilon de bază al creșterii nivelului de trai și al dezvoltării mediului de afaceri pe baze sustenabile.”, declară Augustin Boer.

# # #
Despre BDO România

Prezentă pe piața locală din anul 1992, BDO România are peste 250 de angajați și birouri în București, Cluj, Iași, Timișoara, Sibiu și Chișinău. Având o echipă solidă de specialiști cu experiență într-o gamă largă de servicii și industrii, BDO oferă clienților săi servicii de audit financiar, contabilitate, payroll, Business Advisory, taxe, prețuri de transfer, consultanță financiară, juridică și de management. Compania face parte din rețeaua internațională BDO, fondată în 1963, și care deține în prezent 1600 de birouri și 91.000 de angajați  în 167 de țări.

BDO Romania, a cincea firmă de audit și consultanță din țară, are o experiență de 25 ani în prestarea de servicii profesionale. Cu aproximativ 200 de profesioniști ce acționează în cadrul unor echipe multidisciplinare coordonate de 20 parteneri acreditați de organisme profesionale internaționale și locale, oferim astăzi toată gama de servicii cerute de piața de audit și consultanță.

Luca Dinulescu
Luca Dinulescu este scriitor și jurnalist, având la activ patru volume publicate, fost bursier J.W.Fulbright pe scenaristică de film și televiziune (în cadrul New York Film Academy), fost bursier al Uniunii Scriitorilor din România, fost rezident al Festivalului de Literatură și Traducere Iași (FILIT), finalist al concursului de scenarii de lung-metraj HBO-TIFF (2005). În presă, comentează frecvent pe teme sociale, economice și politice pe blogurile Adevărul, fiind de asemenea fost colaborator al publicațiilor România Liberă și Academia Cațavencu, dar și realizator TV în cadrul unor trusturi precum PRO TV, Digi 24 și Prima TV.

Ciprian Cazacu, easySales: Dacă crezi în tine și în ideile tale,...

Invitatul celui mai recent interviu găzduit de Revista Patronatului Român a fost Ciprian Cazacu, cofondator al platformei de vânzări automate easySales. De la experiența...

Cristina Bara, Speaker certificat JMT la John Maxwell Team Romania: Foarte...

Invitata celui mai recent interviu găzduit de Revista Patronatului Român a fost Cristina Bara, Coach, Trainer, Speaker Certificat JMT la John Maxwell Team Romania....

Nordis Group o numește pe Mihaela Alsamadi în funcția de Head...

Nordis Group, dezvoltator specializat în ansambluri hoteliere și rezidențiale premium, își mărește echipa de profesioniști numind-o pe Mihaela Alsamadi în funcția de Head of...

Utilizatorii Glovo pot comanda produse la oferte speciale în perioada 9-21...

Valentine’s Day este una dintre zilele așteptate de români. De Ziua Îndrăgostiților, florile sunt printre cele mai comandate produse pe Glovo, unul dintre cei...
espressocafe.ro
nemira.ro
spot_img

video

spot_img
7,751FaniÎmi place
222AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img
spot_img

evenimente

spot_img

asociarii, patronate

spot_img