duminică, iulie 14, 2024
AcasăREVISTA ONLINEArticoleAndreea Paul, Inaco: „Educația se întâlnește foarte repede cu fericirea și cu...

Andreea Paul, Inaco: „Educația se întâlnește foarte repede cu fericirea și cu starea de bine, dar și cu nivelul de trai”

Revista Patronatului Român a avut plăcerea de a o avea invitată, chiar în perioada sărbătorilor, pe doamna Andreea Paul, președinte INACO și conferențiar universitar ASE – Facultatea Relații Economice Internaționale. De la ambițiosul proiect Smart Lab, în cadrul căruia a avut recent lansarea celui de-al optulea laborator digital inteligent, trecând prin importanța alfabetizării digitale și ajungând până la atât de necesarul Ghid al meseriilor viitorului, interviul de față oferă detalii inedite despre una dintre cele mai inovative inițiative din țara noastră, dar și câteva informații pe care doamna Andreea Paul le-a oferit în premieră.

Luca Dinulescu
Luca Dinulescu este scriitor și jurnalist, având la activ patru volume publicate, fost bursier J.W.Fulbright pe scenaristică de film și televiziune (în cadrul New York Film Academy), fost bursier al Uniunii Scriitorilor din România, fost rezident al Festivalului de Literatură și Traducere Iași (FILIT), finalist al concursului de scenarii de lung-metraj HBO-TIFF (2005). În presă, comentează frecvent pe teme sociale, economice și politice pe blogurile Adevărul, fiind de asemenea fost colaborator al publicațiilor România Liberă și Academia Cațavencu, dar și realizator TV în cadrul unor trusturi precum PRO TV, Digi 24 și Prima TV.

SmartLab 5.0 – INACO, inițiativa pentru competitivitate, la Buchatest Tech Week

Interviu cu Andreea Maria Paul, președinte INACO despre cel mai nou Start Lab 5.0 Ce ne spui despre Smart Lab? Smart Lab este cel mai...

Smart Lab INACO, creat de Andreea Paul, premiat de 3 ori...

Anul 2022 a adus recunoaștere internațională și națională proiectului educațional digital inteligent românesc SMART LAB al Asociației INACO – Inițiativa pentru Competitivitate. La 5 ani...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,921FaniÎmi place
412AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro