luni, octombrie 2, 2023
AcasăREVISTA ONLINEArticoleTeste PCR realizate în spitale din fonduri europene

Teste PCR realizate în spitale din fonduri europene

În urma discuțiilor dintre secretarii de stat Marius Vasiliu (Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene) şi Andra Migiu (Ministerul Sănătăţii ) și echipa Autorității de Management a Programului Operațional Infrastructură Mare a fost deblocat procesul decontării testelor PCR din fonduri europene.

POIM este un program realizat de Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene ce răspunde provocărilor de dezvoltare identificate la nivel național în ceea ce privește infrastructura și resursele.

În acest fel, 200 milioane de euro din fonduri europene se vor alătura bugetului de stat, urmând ca proiectele depuse de Ministerul Sănătății să fie aprobate în scurt timp, iar imediat după să înceapă decontarea testelor PCR realizate începând de anul trecut, în toate spitalele din România.

Pentru finanțare, Ministerul Sănătății a depus din POIM patru proiecte de circa 50 milioane euro fiecare, prin care ar urma să fie decontate circa 5 milioane de teste PCR.

 

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene,

Comunicate de presă

 

 

Arbitrajul comercial – cea mai eficientă cale de soluționare a disputelor...

Arbitrajul comercial – cea mai eficientă cale de soluționare a disputelor pentru mediul public și privat de afaceri Propusă de însăși comunitatea de afaceri,...

Ambasadorul României numit în Republica Arabă Egipt, în vizită la CCIB

La sediul Camerei de Comerţ si Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB) a avut loc întâlnirea președintelui Camerei bucureștene, Iuliu Stocklosa, cu E.S. Olivia Toderean,...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,827FaniÎmi place
222AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente