vineri, martie 24, 2023
AcasăREVISTA ONLINEArticoleSENECA ANTICAFE – partener în proiectul "Concurs de eseuri și articole pentru...

SENECA ANTICAFE – partener în proiectul „Concurs de eseuri și articole pentru studenți”

Editura Seneca

publică filosofie practică și ecologie.
Pentru binele Tău și pentru binele Naturii. Pentru viața armonioasă și cu folos.

Pentru că dorim să ne adresăm inclusiv și în special tinerilor, cărțile lansate beneficiază de o grafică realizată special de elevi de la Universitatea Naţională de Arte Bucureşti.

Ei s-au inspirat din textele lui Seneca și le-au însuflețit prin imagini care să le reprezinte, dar care le reflectă în același timp și propria lor personalitate.
seneca anticafeEditura Seneca este prima editură verde din România.
Folosim exclusiv hârtie reciclată și avem un ”layout verde” – am calculat dimensiunile cărților și paginarea astfel încât să reducem cât mai mult posibil pierderile de material.
Surplusul de hârtie este transformat în semne de carte, cărți poștale sau carnețele.
Am ales o tipografie acreditată FSC și IMPRIM VERT – adică folosim doar cerneală și adezivi pe bază de apă, nepoluanți, pentru producția cărților.
Editura Seneca ofera fiecaruia dintre primiii trei clasati in Concursul de eseuri si articole pentru studenti (vezi pagina oficiala) un set de 10 carti in valoare de 431 lei fiecare set.
Doamna Anastasia Staicu, Vicepresedinte Asociatia SENECA ofera un premiu special celui mai bun eseu, „dacă eseul nu va fi focusat pe creștere economica ci pe sustenabilitate economica”.
Premiul special este un voucher pentru acces gratuit o saptamana in spatiul cultural SENECA ANTICAFE, care are valoarea de 300 de lei calculat la 5 zile de lucru (o saptamana de lucru clasică) a cate 5 ore pe zi ( maximul cat se plateste in Seneca pe zi) insa cand va fi folosit castigatorul va putea sta cate 10 ore pe zi minim, in funcție de program. L-J 09.00 – 20.00 si V-D 09:00 – 18.00.
Astfel, valoarea totala a premiilor oferite de SENECA ANTICAFE este de 1.593 lei.
Descriere Seneca Anticafe.

Librărie, spațiu de lucru, trainguri și întâlniri într-un spațiu sigur.
Locul din oraș unde poți avea o întâlnire de afaceri, o zi de lucru cu colegii sau să lucrezi în liniște la un proiect.

Librărie cu zeci de mii de titluri atent selecționate și coworking space.


promovare online

Dezvoltă afaceri inteligente cu finanțări europene

BCR în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Botoșani organizează conferința - Dezvoltă afaceri inteligente cu finanțări europene, ce va avea loc miercuri, 5...

CCIB, partener la Salonul Nautic Internațional București

În perioada 30 martie – 2 aprilie, la Hala Laminor din Capitală (Bd. Basarabia nr. 256), va avea loc cea de a XIII-a ediție...

Expoziția 1907. NOI VREM PĂMÂNT 28 martie – 14 mai 2023,...

Muzeul Național al Țăranului Român vă așteaptă marți, 28 martie 2023, de la ora 18.00, la Sala Tancred Bănățeanu, la vernisajul expoziției 1907. Noi...

Crește interesul pentru investițiile în arta contemporană

Superstarul internațional Ragnar Kjartansson, desemnat de The Guardian drept autor al lucrării de artă a secolului XXI: „Nici Islanda, nici România nu fac...
espressocafe.ro
nemira.ro
spot_img

video

spot_img
7,750FaniÎmi place
222AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img
spot_img

evenimente

spot_img

asociarii, patronate

spot_img