vineri, iunie 14, 2024
AcasăREVISTA ONLINEArticoleSemn de carte de afaceri: „în momentul de față noi trăim o...

Semn de carte de afaceri: „în momentul de față noi trăim o epocă de tranziție […] tranzițiile sunt perioade foarte, foarte dificile în care ceea ce este vechi nu prea mai merge, viitorul nu este cunoscut și noi ne trezim la mijloc” – Despre Meseriie Viitorului

Andreea Paul din 2018 până în prezent este Conf. Univ. Dr. la Facultatea de Relații Economice Internaționale la ASE, iar din 2017 până în prezent este președinte și membru fondator INACO – Inițiativa pentru competitivitate. INACO a publicat de curând Ghidul Meseriilor care a ajuns la cea de-a patra ediție, disponibilă online. Mai mult decât atât INACO a primit premiul educational inovator al anului 2021, oferit în martie anul acesta la manifestarea comercială BETT- cea mai mare manifestare în domeniul tehnologiei la nivel mondial, de către compania AVANTIS.

Andreea Paul a ocupat poziții de Consilier Prezidențial, consilier parlamentar, consilier la cabinet europarlamentar și a fost și deputat în Parlamentul României.

Adina Tarry are o experiență deosebită în afaceri, este autoarea cărților: Design Thinking for Smaller Enterprise Development: A Societalbydesign Model for Adaptation to a Digital Age, Hardcover, ce a apărut în 2020 în Marea Britanie și a Coaching with Careers and AI in mind: Grounding a Hopeful and Resourceful Self Fit for a Digital World ce a apărut în anul 2018, amândouă la editura Routledge. Adina este consultant cu experiență în afaceri și management, strateg AI și dezvoltare organizațională, mentor și master coach cu multiple acreditări.

Aceasta este și psiholog – psihologia afacerilor și a consumatorilor, lector extern, si speaker și are o experiență deosebită cu întreprinderi multinaționale cum ar fi: IBM, Alcatel, Johnson & Johnson, Bristol Myers Squibb, dar și o experiență în dezvoltarea oamenilor de business.

Tema emisiunii a făcut referință la meseriile viitorului și inteligența artificială.

Adina Tarry : „vreau să împărtășesc cunoștințele și experiența cu alți...

Emisiunea "Semn de carte de afaceri", inspirație pentru mediul de afaceri autohton, a avut-o ca invitat pe Adina Tarry. Adina Tarry este de origine...

marketingul – conducător al departamentelor de vânzări sau suport al vânzărilor...

https://www.youtube.com/watch?v=c95_WhHP4zs&t=10s
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,931FaniÎmi place
412AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro