marți, mai 30, 2023

Revista Presei

Știri relevante în clubantreprenor.ro

Atragerea capitalului de risc, un impuls necesar dezvoltării economiei

Mai sunt doar două zile până la debutul primului forum internațional de venture capital din România! Eveniment ce a stârnit încă de la anunțarea lui un interes deosebit în ecosistemul startup-urilor românești, Romanian Venture Forum este primul forum internațional dedicat pieței de venture capital din România, startup-urilor, fondurilor de investiții și întregului ecosistem antreprenorial românesc.

<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri relevante în Ziarul Financiar

Afaceri de la zero. Luiza Barbu creează ilustrații sub brandul Luț Illustration pe care le trimite în țară și afară

Luiza Barbu creează ilustrații sub brandul Luț Illustration pe care le trimite în mai multe locuri din țară și de peste granițe. Povestea micului business a început încă din 2017, când Luiza Barbu a început să facă diverse ilustrații pe care le-a postat pe rețelele de socializare.

<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri relevante în Revistabiz

Mâncare gătită ca acasă, de pe Via Transilvanica

De Sărbători, Cronicari Digitali și Raiffeisen Bank aduc în fața publicului un altfel de Colind, unul creat din pasiunea, dorințele de mai bine și urările venite de la antreprenorii de pe Via Transilvanica. Este primul an în care oamenii pasionați care au reușit să dezvolte propriile afaceri, să aducă împrejurul lor comunitățile locale și să inspire, se regăsesc uniți de cărarea în care cred, de drumul care poate readuce vitalitate locurilor unice pe care le străbate.

<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri relevante în StartUpCafe.ro

Nou parc logistic de 150.000 mp, lângă București: depozite, birouri, spații sociale

Logicor a finalizat dezvoltarea ultimei clădiri din Parcul Logistic Logicor Bucharest I din Mogoșoaia. Corpul nou inaugurat constă în aproximativ 21.800 mp de spații de depozitare la sol și un spațiu de birouri și spații sociale de 1.200 mp, fiind pre-închiriat în proporție de 72%, potrivit unui comunicat transmis, marți, StartupCafe.ro.

<<Click Aici  pentru mai multe informații

Știri relevante in Alephnews

Nu vom mai lucra vinerea? Testul de lucru pe 4 zile făcut în 70 de companii creşte veniturile companiilor

Potrivit mişcării care promovează săptămâna intensă de muncă, concentrată în doar 4 zile pe săptămână, s-ar fi obţinut satisfacţii de la angajaţi şi antreprenori, precum şi venituri mai mari. De câteva luni, 70 de companii din Marea Britanie experimentează săptămâna scurtă de lucru, adică nu mai lucrează în ziua de vineri. Experimentul este studiat de universităţile din Cambridge şi Oxford, împreună cu Boston College.

<<Click Aici  pentru mai multe informații

Știri relevante în Capital

Apple intenționează să își mute o parte din producţia de iPad-uri în India

Apple intenționează să își mute o parte din producția de iPad-uri în India pentru a-și reduce treptat dependența de China, stat care îi creează probleme în prezent din cauza tensiunilor dintre Washington și Beijing. India ar putea deveni marele beneficiar al problemelor diplomatice dintre Statele Unite ale Americii și China, urmând să devină ţara unde se va muta o mare parte din producţia dispozitivelor Apple, în frunte cu iPhone şi iPad.

<<Click Aici  pentru mai multe informații

Știri relevante în Business Magazin

Noi probleme pentru Elon Musk. Compania sa,  Neuralink, se află sub investigaţie federală

Compania Neuralink a lui Elon Musk se află sub investigaţie federală pentru potenţiale încălcări ale bunăstării animalelor, pe fondul plângerilor interne ale angajaţilor care se plâng că testele sale pe animale sunt grăbite, provocând suferințe și decese inutile, potrivit Reuters. Neuralink Corp dezvoltă un implant cerebral care speră să ajute persoanele paralizate să meargă din nou şi să vindece alte afecţiuni neurologice.

<<Click Aici pentru mai multe informații


Mihaela Aurelia Platon
Absolventa a Facultatii de Sociologie și Asistenţă Socială, Mihaela este pasionata de public speaking, strategii de marketing, infrastructura unei companii și afaceri.

Revista Presei

Știri relevante în clubantreprenor.ro Reff & Asociații | Deloitte Legal: Documentarea relației dintre producător și retailer – o birocrație necesară? Material de opinie de Camelia Malahov, Director,...

Bursa de Valori București deschide ședința de tranzacționare de astăzi majoritar...

La o ora de la deschiderea ședinței de tranzacționare la Bursa de Valori București majoritatea indicilor au fost pe verde: Cea mai semnificativă depreciere de...

Revista Presei

Știri relevante în clubantreprenor.ro Analiză Glovo: Românii au comandat în 2022 un burger la trei secunde Cu ocazia Zilei Internaționale a Burgerului (28 mai), Glovo, platforma multi-categorie care...

🟥Bursa de Valori București deschide ședința și de această dată cu...

La o ora de la deschiderea ședinței de tranzacționare la Bursa de Valori București majoritatea indicilor au fost pe roșu: Cea mai semnificativă depreciere de...
espressocafe.ro
nemira.ro
spot_img

video

spot_img
7,774FaniÎmi place
222AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img
spot_img

evenimente

spot_img

asociarii, patronate

spot_img