joi, iunie 13, 2024

Revista Presei

Știri Relevante în Ziarul Financiar:
Analiză ZF. Un român cheltuie lunar pe alimente 146 de euro, cel mai scump coş de cumpărături din regiune, cu 25% peste cel din Cehia, unde salariul mediu e dublu. Valoarea coşului de cumpărături poate fi influenţată de mai mulţi factori, principalii fiind preţurile şi cantităţile achiziţionate

Analiza ZF nu ţine cont de cantităţile cumpărate, ci doar de suma totală cheltuită pe produse de bază, de strictă necessitate. Un român cheltuie lunar pe mâncare mai mult decât un ceh sau un ungur, deşi are salariul mediu net lunar mai mic decât aceştia l Totodată, este cunoscut faptul că în România fenomenul risipei alimentare este des întâlnit, aşa că oamenii cumpără mai mult decât consumă şi apoi aruncă.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Business Magazin:
Fericirea românilor depinde de satisfacţia la job. Împlinirea profesională, pusă pe primul loc

Fericirea românilor depinde de satisfacţia la job. 7 angajaţi din 10 pun împlinirea profesională pe primul loc. 61% dintre respondenţii la un sondaj simt cea mai mare satisfacţie atunci când primesc aprecieri pentru munca pe care o fac.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Revista Biz:
Inflație dar și creștere economică. INS anunță o creștere de 5.2% în primul trimestru din 2022

Creșterea economică există și este susținută. Datele au fost anunțate astăzi de către Institutul Național de Statistică pentru primele trei luni ale anului. Potrivit Datelor Semnal, în perioada ianuarie – martie se arată o creștere economică de peste 5% comparativ cu ultimele luni ale anului trecut și de 6,5% față de aceeași perioadă din 2021.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Capital:
Numărul recrutărilor pentru posturi de middle și top management ar putea să crească

În următoarele 3-6 luni, la nivelul companiilor active din România, numărul recrutărilor pentru posturi de middle și top management ar putea să crească, ca mecanism de adaptare al mediului de business la evoluțiile recente macroeconomice și geopolitice, relevă o analiză a companiei de soluții de resurse umane K2S – Key2Success.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Aleph News:
Industria crypto e în scădere. Bitcoin coboară sub 27.000 de dolari pentru prima dată în ultimele luni

Bitcoin, cea mai valoroasă criptomonedă din lume, a scăzut astăzi sub pragul de 27.000 de dolari pentru prima dată în ultimele 16 luni, într-o perioadă în care piaţa crypto continuă să sufere pierderi pe fondul temerilor privind inflaţia şi prăbuşirea unui controversat proiect stablecoin, scrie CNBC.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Agerpres:
MIPE: Acordarea ajutoarelor sociale pentru persoanele defavorizate intră în linie dreaptă

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Marcel Ioan Boloş, a semnat contractele pentru emiterea cardurilor necesare pentru plata ajutoarelor sociale în valoare de 250 lei, acordate persoanelor defavorizate, potrivit unui comunicat al ministerului de resort remis miercuri AGERPRES.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în StartupCafe.ro:
Proiect de susținere a companiilor românești să protejeze mediul înconjurător

Mediul de afaceri din România lansează un proiect de încurajare și susținere a companiilor românești care vor să ia măsuri pentru protejarea mediului înconjurător și pentru prevenirea schimbărilor climatice.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Revista Presei

Știri relevante în clubantreprenor.ro Reff & Asociații | Deloitte Legal: Documentarea relației dintre producător și retailer – o birocrație necesară? Material de opinie de Camelia Malahov, Director,...

Revista Presei

Știri relevante în clubantreprenor.ro Analiză Glovo: Românii au comandat în 2022 un burger la trei secunde Cu ocazia Zilei Internaționale a Burgerului (28 mai), Glovo, platforma multi-categorie care...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,929FaniÎmi place
412AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro