sâmbătă, mai 25, 2024

Revista Presei

Știri Relevante în Ziarul Financiar:
Siemens Energy, un business de peste 146 mil. lei pe piaţa românească, caută acum aproape 200 de specialişti în România pentru un viitor hub pe regenerabile şi securitate cibernetică. Problema? Lupta pentru forţa de muncă este mai dură ca niciodată

Intenţia germanilor, vizibilă încă de anul trecut, este de a ajunge la circa 1.200 de specialişti pe plan local pentru a transforma România într-un hub de soluţii şi servicii pentru piaţa de energie verde şi securitate cibernetică.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Business Magazin:
Rafila: Începând de săptămâna viitoare va începe distribuţia pastilelor de iod

Săptămâna aceasta va avea loc o campanie de informare, iar de săptămâna viitoare va începe distribuţia pastilelor de iod, a spus, luni, ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, într-o conferinţă de presă la Ploieşti.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Revista Biz:
Platforma de telemedicină ATLAS.app atrage o investiție de 500.000 de euro

ATLAS – atlas.app, start-up românesc de telemedicină, a atras o investiție de 500.000 euro de la eMAG Ventures, programul de investiții pentru companii de tehnologie, cu scopul de a continua dezvoltarea platformei la nivel local și regional și de a facilita accesul la servicii medicale pentru cât mai mulți oameni cu ajutorul tehnologiei.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Capital:
Bani de la stat pentru companiile românești! Investiții de 5 milioane de euro

Ministrul Finanțelor, Adrian Câciu, a finalizat noua schemă de ajutor de stat privind finanțarea proiectelor de investiții cu impact major în economia națională. Potrivit informațiilor transmise, aceasta va diminua riscurile de administrare ineficientă a resurselor umane și financiare ale României.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Agerpres:
VIDEO Ministrul Muncii: Statul va sprijini cu 75% din salariu angajaţii aflaţi în şomaj tehnic în urma sancţionării Rusiei

Guvernul va sprijini firmele care se aprovizionează din Ucraina, Rusia şi Belarus şi care îşi vor reduce producţia dacă nu vor mai putea aduce materie primă din aceste ţări, a declarat, miercuri, Marius Budăi, ministrul Muncii, în briefingul de la finalul şedinţei de Guvern.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în StartupCafe.ro:
Recomandare din SUA: Antreprenorii români trebuie sprijiniți, în contextul războiului

Sprijin pentru antreprenorii români care vor să angajeze refugiați și extinderea școlilor din România cu săli dedicate copiilor ucraineni sunt două dintre recomandările propuse de una dintre cele mai mari asociații de antreprenoriat din SUA, care a vizitat luni Bucureștiul, în contextul războiului din Ucraina.
<<Click Aici pentru mai multe informații

 

 

 

 

Revista Presei

Știri relevante în clubantreprenor.ro Reff & Asociații | Deloitte Legal: Documentarea relației dintre producător și retailer – o birocrație necesară? Material de opinie de Camelia Malahov, Director,...

Revista Presei

Știri relevante în clubantreprenor.ro Analiză Glovo: Românii au comandat în 2022 un burger la trei secunde Cu ocazia Zilei Internaționale a Burgerului (28 mai), Glovo, platforma multi-categorie care...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,933FaniÎmi place
412AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro