marți, iulie 23, 2024

Revista Presei

Știri Relevante în Ziarul Financiar:
Finanţare pentru IMM-uri: Guvernul a semnat cu Fondul European de Investiţii un contract de 400 mil. euro prin care se anticipează că, în următorii cinci ani, aproape 20 de fonduri de investiţii vor obţine resurse pentru a investi în companii şi proiecte de infrastructură

Guvernul României şi Fondul European de Investiţii au semnat recent contractul de finanţare pentru implementarea instrumentelor financiare de investiţii de capital (equity) finanţate prin Planul Naţional pentru Redresare şi Rezilienţă (PNRR).
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Business Magazin:
100 Cei mai admiraţi CEO din România 2021. Serghei Bulgac, director general, Digi Communications – 029

Serghei Bulgac a lucrat în compania RCS&RDS încă din 2003, iar în 2005 a devenit membru al Consiliului de Administraţie. În 2015, el a devenit şi preşedinte al aceluiaşi board.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Wall-Street:
Francois Coste, Groupama, despre RCA: Este timpul să vorbim despre calitate, la un preț corect

Piața RCA a avut parte de un an 2021 tensionat, iar evenimentul care a marcat cel mai mult segmentul a fost falimentul celui mai mare jucător de pe piață: City Insurance.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Capital:
Se vinde o mare companie din România. Este cea mai mare lovitură a sfârșitului de an

Se vinde o mare companie din România. Este cea mai mare lovitură a sfârșitului de an. Mai exact, o tranzacție cheie tocmai s-a produs. Consiliul Concurenței a venit cu vești importante și a anunțat că a autorizat-o.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Financiarul:
Scade nivelul de trai, discrepanță tot mai mare între bogați și săraci sunt perspectivele anului 2022

Anul 2022 ar trebui să fie anul reformelor structurale însă va fi, mai degrabă, anul contrastelor, cu o adâncire a dezechilibrelor din economie. Perspectivele noului an indică o accentuare a diferenței dintre prețuri și salarii – fapt ce va determina o scădere a nivelului de trai, o discrepanță tot mai mare între mediul public și cel privat, între promisiuni și realitate, între bogați și săraci.
<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Aleph News:
Pierderi de 80 de miliarde de dolari pentru cei mai bogați oameni din China

Pierderi de 80 de miliarde de dolari pentru cei mai bogați oameni din China în 2021, pe fondul unor represiuni pe scară largă, potrivit Bloomberg Billionaires Index, pe fondul unor represiuni pe scară largă din partea autorităţilor de reglementare chineze.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în StartupCafe.ro:
Eurostat: România, țara cu cei mai mulți proprietari de locuințe din UE

În 2020, 70% din populația Uniunii Europene a locuit într-o casă pe care o deține, în timp ce restul, de 30%, a stat în chirie, potrivit datelor publicate, joi, de Biroul european de statistică, Eurostat.
<<Click Aici pentru mai multe informații

 

 

Ce fac diferit Training Managerii de succes pentru a-și ajuta echipele...

Într-o lume globalizată, comunicarea eficientă cu partenerii de afaceri din diferite colțuri ale lumii este esențială pentru succesul oricărei companii multinaționale. “Barierele lingvistice pot...

Președintele CCIB a participat la Ceremonia deschiderii Ambasadei Republicii Democratice...

Răspunzând invitației E.S. dna. Madurika Joseph Weninger, primul ambasador desemnat al Republicii Democratice Socialiste Sri Lanka în țara noastră, dl. Iuliu Stocklosa, președintele Camerei...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,917FaniÎmi place
412AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro