vineri, aprilie 19, 2024

Revista Presei

Știri Relevante în Ziarul Financiar:
Mic. Mediu. Mare. Cât cântăreşte fiecare companie în businessul românesc? Micii antreprenori generează acelaşi profit anual ca şi firmele mari, dar cu o cifră de afaceri de patru ori mai mica

Un nucleu de numai 4.000 de companii, fiecare dintre ele cu afaceri de peste 10 mil. euro anual, este responsabil de peste 60% din cifra de afaceri totală din România. Datele se schimbă însă când vine vorba despre profit şi despre numărul de salariaţi.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Business Magazin:
Povestea unei afaceri româneşti de 1,5 miliarde de lei despre care foarte puţini ştiu şi ai cărei fondatori sunt chiar mai discreţi decât brandul pe care l-au creat

A intrat pe profit în al treilea an de activitate. A devenit cel mai mare benzinar independent din România, „titlu” obţinut încă din 2015, la doar cinci ani de la fondare.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Wall-Street:
Valoarea impozabilă a clădirilor va crește

Specialiștii în evaluări imobiliare recomandă reevaluarea clădirilor nerezidențiale până la finele acestui an, pentru a evita plata unui impozit mărit. Chiar dacă actualizarea valorii impozabile a clădirilor nu mai este scadentă în 2021, în urma unei modificări a legii, creșterea spectaculoasă a prețurilor materialelor de construcții va atrage dupa sine și creșterea valorii impozabile a clădirilor.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Financiarul:
Porsche Engineering România: Recrutarea este un subiect care devine din ce în ce mai greu, dar nu imposibil

Furnizorul de servicii tehnologice și subsidiara Porsche Engineering România, deținută în totalitate de Porsche AG, cu două centre tehnologice, în Timișoara și Cluj, are în plan ca în 2022 să continue angajările pentru a mări echipa cu cel puțin 50 de angajați, a declarat pentru wall-street.ro Marius Mihailovici, Managing Director Porsche Engineering România.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Capital:
Frații Dedeman dau un nou tun. E achiziția anului. Ce au cumpărat în plină pandemie

Adrian și Dragoș Pavăl, cunoscuții patroni ai lanțului de bricolaj Dedeman au finalizat o nouă tranzacție ce se ridică la 50 de milioane de euro. Este vorba despre un proiect imobiliar din centrul vechi al Capitalei.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Aleph News:
Cum a evoluat piața muncii în 2021 în comparație cu anii precedenți

Bogdan Gabor, country manager al firmei de recrutare Lugera, afirmă că piaţa recrutării din România a fost deschisă, iar numărul cererilor a crescut susţinut anul acesta.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în StartupCafe.ro:
SpaceX a mai obținut o rundă de finanțare, de 337 milioane dolari

SpaceX, compania de explorări spațiale condusă de miliardarul Elon Musk, a obținut o nouă investiție, de 337  milioane de dolari, conform Reuters. SpaceX, care îi numără printre investitorii săi pe Aphabet, compania mamă a Google și Fidelity Investments, a atins o evaluare de 100 de miliarde de dolari după o vânzare secundară de acțiuni în octombrie 2021, scrie CNBC.
<<Click Aici pentru mai multe informații

 

 

Antreprenori de succes la 25 de ani: Carmen și Alexandru Boangher,...

S-au cunoscut în urmă cu patru ani și între timp au devenit și parteneri de viață, dar și fondatorii unei afaceri performante în...

Consiliul Patronatelor ESG din România și Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin...

Consiliul Patronatelor ESG din România – CPESGR* reunește cele mai importante voci pe tematica ESG, din cadrul mișcării patronale din România, de alătură...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,827FaniÎmi place
290AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro