joi, noiembrie 30, 2023

Revista Presei

Știri Relevante în Ziarul Financiar:
Pandemia nu a dat un suflu nou comerţului stradal de modă, aşa cum se spera, ci a dus la mai multe închideri. De ce nu funcţionează acest canal în România?

Pandemia de COVID-19 a în­chis, pentru prima dată în is­to­rie, mallurile din România şi din aproa­pe toată lumea, iar asta a re­prezentat un şoc im­pli­cit pen­tru industria de fa­shion care, în proporţie de 99%, a ales acest canal de vân­zare a produselor.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Business Magazin:
Victor Căpitanu, One United: Dacă Lehman Brothers nu ar fi venit, probabil că eu nu aş fi făcut One United niciodată“

Victor Căpitanu, 41 de ani, este cofondator şi CEO la One United Properties, dezvoltatorul imobiliar care a ajuns a treia cea mai valoroasă companie antreprenorială românească de la Bursa de Valori Bucureşti, un business început acum un deceniu şi care a ajuns la o capitalizare ce depăşeşte 700 de milioane de euro.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Wall-Street:
Director de Marketing Electrolux: Gătitul sau spălatul la aburi creează un viitor ”verde”

Protecția mediului înconjurător este din ce în ce mai mult în atenția autorităților și a companiilor. În cadrul evenimentului CSR Growing Responsible, ediția a patra, Teodora Juravle, director de marketing al Electrolux România, a dezvăluit care sunt principalele caracteristici ”verzi” ale electrocasnicelor produse de companie.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Financiarul:
„Noul San Siro va fi cel mai frumos stadion din lume!” Cum va arăta „Catedrala”

În lumea fotbalistică italiană, va apărea un stadion nou, inspirat de faimoasa catedrală Domul din Milano, va deveni noua casă a cluburilor de fotbal AC Milan şi Inter Milano, care vor renunţa la legendara arenă Giuseppe Meazza (San Siro), care are 95 ani de existenţă.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Capital:
Peste 5.000 de firme și PFA-uri au intrat în insolvență în primele 11 lui ale acestui an

Oficiului Naţional al Registrului Comerţului (ONRC) a publicat noi date care arată că numărul firmelor intrate în insolvență continuă să crească și la finalul anului.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Aleph News:
STUDIU. Ce tendinţe vor continua și în anul 2022?

Pandemia a accelerat disrupţia tehnologică în 2021 şi a creat tendinţe care sunt gata să continue şi anul viitor, scrie Bogdan Maioreanu, analist şi comentator de piaţă al eToro.<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în StartupCafe.ro:
Intel vrea să deschidă în Italia o fabrică de 8 miliarde de euro, să facă cipuri

Intel şi Italia intensifică discuţiile cu privire la investiţiile estimate în valoare de aproximativ 8 miliarde de euro pentru construirea unei fabrici avansate de semiconductori, au declarat două surse apropiate spituaţie, pentru Reuters, citată de News.ro.
<<Click Aici pentru mai multe informații

 

 

Ministrul Mircea Fechet a participat la evenimentul de lansare a Sistemului...

Ministrul mediului, apelor și pădurilor, Mircea Fechet, a participat astăzi la evenimentul de lansare a Sistemului Garanție-Returnare (SGR), care a avut loc la un...

Despre “Ascensiunea în mediul de business prin UPSKILLING și RESKILLING”, cu...

Joi, 7 decembrie 2023, în intervalul orar 09.00 – 10.00 am,  Aura Icodin, Fondator & CEO A_BEST și Loreda Dragomir, Permanent Placement Director, Adecco...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,827FaniÎmi place
290AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente