sâmbătă, mai 25, 2024

Revista Presei

Știri Relevante în Ziarul Financiar:
Cea mai bună veste pentru finalul de an: 1 miliard de lei din schema de ajutor de stat HoReCa intră în conturile antreprenorilor. Carmen Pavel, J’info Tours: Chiar azi (ieri – n.red.) au intrat banii – 50% din suma solicitată de 2,5 milioane de lei. BCR: Am făcut 97% din plăţile pentru HoReCa

Peste 800 de companii din indus­tria ospitalităţii, care au solicitat ajutor de stat prin aşa-numita „schemă HoReCa“, ar urma să aibă în conturi până la 1 mld. lei până la finalul acestui an.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Business Magazin:
Amendă uriaşă pentru Euroins România, liderul pieţei RCA, după falimentul City Insurance. Care sunt neregulile descoperite de ASF

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a făcut un control la Societatea Euroins România Asigurare – Reasigurare SA, în perioada mai-octombrie 2021, iar Consiliul ASF a decis să aplice sancţiuni.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Wall-Street:
Contract de vânzare energie angro în valoare de 902 milioane de lei, încheiat de Nuclearelectrica și Enel Energie

Nuclearelectrica a semnat cu societatea Enel Energie un contract de vânzare energie electrică angro, în valoare de 902,223 milioane lei, conform unui raport remis Bursei de Valori Bucureşti.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Financiarul:
Salariați ai OMV Petrom protestează nemulțumiți de oferta privind noul contract colectiv de muncă

Câteva sute de salariaţi OMV Petrom vor organiza miercuri, 22 decembrie, acţiuni de protest, fiind nemulţumiţi de oferta făcută de companie în cadrul negocierilor noului Contract Colectiv de Muncă, care este deconectată de evoluţia costurilor, a anunţat Sindicatul Naţional Petrom.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Capital:
Ministrul Economiei, despre reducerea produselor de plastic: Un obiectiv ce trebuie urmărit de toate industriile

Ministrul economiei, Florin Spătaru, a vorbit în cadrul unei întrevederi cu mediul de afaceri despre Ordonanța privind reducerea impactului anumitor produse din plastic asupra mediului, care se află în prezent în dezbatere publică.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Aleph News:
Un număr record de femei CEO, înregistrat în 2021

Potrivit Fortune, un număr record de femei conduc în prezent întreprinderile din Global 500. Acest număr reprezintă o creștere de la doar 14 în 2020, la 23 în anul 2021 și este cel mai mare număr de femei CEO în Global 500 de când Fortune a început să urmărească aceste date în 2014, relatează CNBC.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Forbes.ro:
ROCA Investments preia producătorul de vopsele Sarcom. Tranzacție aprobată de Consiliul Concurenței

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care ROCA Investments va prelua compania Sarcom. Tranzacția va fi efectuată prin intermediul  Clorock13 S.R.L., o societate vehicul deținută de ROCA Investments.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în StartupCafe.ro:
eMAG lansează o aplicație dedicată antreprenorilor de pe Marketplace

Aproape 30.000 de comercianți parteneri eMAG Marketplace România vor putea să își monitorizeze activitatea pe platformă prin intermediul unei aplicații dedicate antreprenorilor care își dezvoltă afacerea online, lansată miercuri, 22 decembrie.
<<Click Aici pentru mai multe informații

 

 

Nvidia conduce revoluția industrială a inteligenței artificiale

Există o poveste legată de goana după aur din California, cum că doar câțiva căutători norocoși s-au îmbogățit, însă adevărul e că au existat...

Conferința FOCUS București, eveniment marca CCIB, la a șasea ediție

Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB) a organizat, în Aula Carol I din sediul său istoric, cea de a șasea ediţie...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,933FaniÎmi place
412AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro