sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăREVISTA ONLINEArticoleAlina Silaghi, Agenția de Dezvoltare Locală Oradea: „Este nevoie de foarte multă...

Alina Silaghi, Agenția de Dezvoltare Locală Oradea: „Este nevoie de foarte multă disciplină în mediul de afaceri și o deschidere pentru adaptabilitate, pentru că provocări vor fi în continuare foarte multe”

Invitații celui mai recent interviu găzduit de Revista Patronatului Român au fost doamna Alina Silaghi, Director General Agenția de Dezvoltare Locală Oradea (ADLO), David Achim, Director Executiv al al hubului de inovație Make IT in Oradea (organizație fondată la inițiativa Primăriei Oradea) și Nichita Herpuț, CEO & Co-Founder Optioffer, startup ce a beneficiat deja de o rundă consistentă de finanțare din partea ADLO și Make IT in Oradea. Aceștia ne-au oferit detalii inedite în legătură cu proiectele de antreprenoriat ale scenei locale de profil, cu proiectele deja finanțate sau aflate într-un stadiu avansat de pregătire în ce privește potențiale runde de investiții, dar și propriile perspective asupra a ceea ce ar putea aduce anul 2022 pe planul mediului de afaceri.

Luca Dinulescu
Luca Dinulescu
Luca Dinulescu este scriitor și jurnalist, având la activ patru volume publicate, fost bursier J.W.Fulbright pe scenaristică de film și televiziune (în cadrul New York Film Academy), fost bursier al Uniunii Scriitorilor din România, fost rezident al Festivalului de Literatură și Traducere Iași (FILIT), finalist al concursului de scenarii de lung-metraj HBO-TIFF (2005). În presă, comentează frecvent pe teme sociale, economice și politice pe blogurile Adevărul, fiind de asemenea fost colaborator al publicațiilor România Liberă și Academia Cațavencu, dar și realizator TV în cadrul unor trusturi precum PRO TV, Digi 24 și Prima TV.

🎥 Asociația NIA Neurodiversity Academy

🎥 Educație, Antreprenoriat și Antreprenoriat social / Asociația NIA Neurodiversity Academy 🎤 Invitat: Steluța Moisescu, Președinte și fondator Asociația NIA Neurodiversity Academy Director General...

Conferința Business 360 Men and Women in Business – Speakeri Panel...

Conferința Business 360 Men and Women in Business a avut loc pe 22 iunie, la Palatul Camerei de Comerț și Industrie București, eveniment organizat de...
spot_img
spot_img
spot_img

video

Secretul banilor

Atelier de comunicare

spot_img
7,827FaniÎmi place
290AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro