sâmbătă, mai 25, 2024

Revista Presei

Știri Relevante în Ziarul Financiar:
Cum arată piaţa RCA la 9 luni/2021. City Insurance încă apare ca lider după ce a subscris şi în T3/2021 până la retragerea autorizaţiei, urmat de Euroins şi Allianz-Ţiriac

Piaţa RCA a ajuns la un volum total al subscrierilor de 3,53 mld. lei după 9 luni/2021, consemnând cel mai mare avans din ultimii ani, respectiv 20%. City Insurance a apucat să subscrie pe zona RCA 1,52 mld. lei în primele nouă luni din 2021, ajungând la o cotă de piaţă de peste 43% înainte de retragerea autorizaţiei de funcţionare.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Business Magazin:
Povestea unuia dintre fondatorii celei mai mari companii româneşti de curierat. Cum a creat un business de sute de milioane de euro în ţara noastră

Adrian Mihai, 51 de ani, este CEO şi unul dintre cei trei fondatori ai companiei Fan Courier, lider de piaţă în curierat, un business cu o cifră de afaceri anuală de peste 1 miliard de lei (peste 200 milioane de euro).
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Wall-Street:
Primii beneficiari ai programului „Go Local”, desfășurat de IULIUS, și-au inaugurat locațiile

Primii beneficiari ai programului de susținere a antreprenorilor locali, Go Local, derulat de IULIUS și-au inaugurat afacerile în cadrul proiectelor grupului din Iași și Cluj-Napoca, iar alte câteva zeci de afaceri au intrat în etapa finală de semnare a parteneriatului.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Financiarul:
Ce impact a avut pandemia asupra economiei globale?

Pandemia de coroanvirus a debutat în urmă cu doi ani și a făcut ravagii la nivel mondial atât din punct de vedere economic cât și sanitar. Pentru viitor,  un nou articol prezintă și riscurile pe care această criză le va avea asupra economiei globale în anul care urmează..
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Capital:
Romgaz și OMV Petrom vor începe să extragă gaze naturale din Marea Neagră. Ministrul Energiei a spus când se va întâmpla

Ministrul Energiei consideră că odată ce țara noastră va începe extragerea de gaze naturale din Marea Neagră va putea deveni independentă din punct de vedere energetic.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Aleph News:
Guvernul s-a răzgândit: Nu mai scade plafonul de impozitare pentru microîntreprinderi

Guvernul s-a răzgândit și nu va mai modifica, de la 1 milion de euro la 500.000 de euro, plafonul în funcție de care se stabilește cine plătește impozitul pe veniturile microîntreprinderilor.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Forbes.ro:
Start-up-ul românesc .lumen a atras fonduri europene în valoare de peste 9 milioane de euro

Start-up-ul românesc .lumen, creatorul primilor ochelari meniți să ajute mobilitatea nevăzătorilor, este prima companie românească ce atrage o finanțare de la acceleratorul European Innovation Council (EIC). Suma totală se ridică la peste 9 milioane de euro.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în StartupCafe.ro:
5 categorii de produse care s-au vândut cel mai bine online în 2021

Comerțul online s-a dezvoltat de la an la an, iar pandemia a accelerat această tendință, ceea ce a creat mai multe oportunități pentru antreprenorii care vor să dezvolte business-uri de succes.
<<Click Aici pentru mai multe informații

 

 

Nvidia conduce revoluția industrială a inteligenței artificiale

Există o poveste legată de goana după aur din California, cum că doar câțiva căutători norocoși s-au îmbogățit, însă adevărul e că au existat...

Conferința FOCUS București, eveniment marca CCIB, la a șasea ediție

Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB) a organizat, în Aula Carol I din sediul său istoric, cea de a șasea ediţie...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,933FaniÎmi place
412AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro