joi, noiembrie 30, 2023

Revista Presei

Știri Relevante în Ziarul Financiar:
Startup-ul LifeBox, fondat de Radu Bălăceanu, Florin Scarlat şi Lukasz Kuzniar, investeşte peste 900.000 de euro într-o nouă unitate de producţie, în complexul Apaca din Bucureşti

Startup-ul LifeBox, activ pe piaţa de healthy food delivery, îşi mută activitatea într-o nouă unitate de producţie, în Complexul Apaca din Bucureşti, pentru care compania a alocat o investiţie totală de peste 900.000 de euro. Noua locaţie va permite mărirea capacităţii de producţie cu 200%. Noul sediu are o suprafaţă de producţie de 1500 mp, la care se adaugă 500 mp pentru zona de birouri.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Business Magazin:
Alpha Bank România raportează la nouă luni din 2021 un profit înainte de impozitare de 20 mil.euro. Volumul creditelor ipotecare s-a majorat cu 41%, la 1,3 mld. euro

Alpha Bank, prezentă în top 10 al celor mai mari bănci după active pe piaţa românească, a obţinut în primele nouă luni din 2021 un profit înainte de impozitare de 20,1 mil.euro, rezultat superior celui anticipat de instituţia bancară pentru această perioadă.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Wall-Street:
Profit trimestrial RECORD al Gazprom pe fondul creşterii preţului gazelor naturale

Grupul rus Gazprom PJSC a anunţat un profit net record de 581,8 miliarde ruble (7,8 miliarde de dolari), în trimestrul al treilea al acestui an, comparativ cu pierderile de 251 miliarde de ruble, în perioada similară a anului trecut, după ce preţul gazelor naturale în Europa, principala sursă de venituri pentru grupul controlat de Kremlin, a doborât record după record.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Financiarul:
Când va intra România în grupul țărilor cu venituri medii?

Criza provocată de pandemia COVID-19 va întârzia cu un an intrarea României în categoria ţărilor cu venituri medii, deşi iniţial se prognoza că ţara noastră va face acest pas până cel târziu în anul 2026, se arată într-o analiză publicată, luni, de o companie specializată în domeniul soluţiilor de asigurare a creditelor.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Capital:
Un restaurant celebru a închis cinci unități în România

Un binecunoscut lanț de restaurante, prezent pe piața din România de mai bine de nouă ani, a închis cinci unități în ultima perioadă. Decizia vine în ciuda faptului că reprezentanții brandului doreau o extindere agresivă pe piața românească.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Aleph News:
Prima centrală plutitoare din lume este ancorată în largu

Prima centrală plutitoare din lume, Akademik Lomonosov, este ancorată în largul micului oraș arctic Pevek. Pornirea completă a acesteia se va face în anul 2023, iar cu ajutorul ei se vor alimenta mai multe proiecte de resurse. Printre acestea se află Mayskoye, o mină de aur, dar și unul din cele mai mare depozite de staniu din țară.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Forbes.ro:
Filip & Company a asistat DIGI în vânzarea operațiunilor sale din Ungaria către 4iG

Casa de avocatură Filip & Company a asistat grupul DIGI în procesul de vânzare a DIGI Távközlési Szolgáltató Ltd. şi a filialelor Invitel, I TV si DIGI Infrastructure către compania 4iG, care activează pe piaţa de IT şi telecomunicaţii din Ungaria. Tranzacția s-a ridicat la o valoare de 625 de milioane de euro.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în StartupCafe.ro:
Firmele din Cluj IT Cluster avertizează că IT-iștii vor fi goniți din țară de o eventuală reintroducere a impozitului pe venitrile lor

Firme, univeristăți și alte organizații reunite în Cluj IT Cluster sunt îngrijorate față de „intențiile factorilor de decizie de la nivel guvernamental și parlamentar” de a reintroduce impozitul pe veniturile specialiștilor IT și avertizează că o astfel de măsură ar determina migrare a specialiștilor români la firme din străinătate, conform unui comunicat, transmis luni StartupCafe.ro.
<<Click Aici pentru mai multe informații

 

 

Ministrul Mircea Fechet a participat la evenimentul de lansare a Sistemului...

Ministrul mediului, apelor și pădurilor, Mircea Fechet, a participat astăzi la evenimentul de lansare a Sistemului Garanție-Returnare (SGR), care a avut loc la un...

Despre “Ascensiunea în mediul de business prin UPSKILLING și RESKILLING”, cu...

Joi, 7 decembrie 2023, în intervalul orar 09.00 – 10.00 am,  Aura Icodin, Fondator & CEO A_BEST și Loreda Dragomir, Permanent Placement Director, Adecco...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,827FaniÎmi place
290AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente