duminică, iulie 14, 2024

Revista Presei

Știri Relevante în Ziarul Financiar:
Omniasig a ajuns la subscrieri de 1,1 mld. lei în primele nouă luni din 2021, în creştere cu 15%. Profitul brut al companiei a scăzut cu 28,6%, până la 40 mil. lei.

Omniasig, cea mai mare companie din portofoliul local al grupului austriac Vienna Insurance Group (VIG), a încheiat primele nouă luni din 2021 cu un volum al primelor brute subscrise de 1,1 mld. lei, consemnând un avans cu 15% comparativ cu perioada similară a anului trecut, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii companiei.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Business Magazin:
Cine este femeia care a înfiinţat unul dintre cele mai importante lanţuri de farmacii din România, cu afaceri de peste 1 mld. lei, la vârsta de doar 25 de ani

Roxana Maftei a pus bazele afacerii Farmacia Tei la 25 de ani, după ce anterior deţinuse, pentru o scurtă perioadă, un magazin de tip plafar. Businessul a pornit de la o singură farmacie deschisă de antreprenoare în Bucureşti, în 1992, iar în prezent a ajuns la o reţea de şase unităţi, care au generat, în 2020, afaceri de 755 de milioane de lei.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Wall-Street:
EVERGENT Investments raportează cea mai mare valoare a activelor din istoria companiei și un rezultat net cu 144% mai mare decât ținta aprobată de acționari pentru întreg anul 2021

EVERGENT Investments, compania de investiții cu cea mai mare capitalizare (1,417 miliarde lei), raportează un rezultat istoric: valoarea totală a activelor de 2,599 miliarde lei. În timp ce rezultatul net este de 180,3 milioane lei, compus din 82,4 milioane lei profit net și 97,9 milioane lei câștig net din vânzarea activelor reflectat în rezultatul reportat, tratament contabil conform IFRS 9, înregistrat la 30 septembrie 2021.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Financiarul:
Câte stații de încărcare pentru mașini electrice vor exista în România?

În viitor, pentru că tot mai mulți români vor mașini electrice, România ar urma să aibă în următorii cinci ani aproximativ 18.000 de stații de încărcare, a declarat Ministrul interimar al Mediului, Tanczos Barna, la Digi24.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Capital:
Primele 10 companii din România înregistrează o cifră de afaceri de peste 170 de miliarde de euro

Informațiile publicate de Camera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR) arată că cifra de afaceri cumulată a companiilor clasate pe primele zece locuri în Topul Naţional al Firmelor 2021 este de 178,18 miliarde de euro, iar profitul din exploatare a ajuns la 15,08 miliarde euro.
<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Aleph News:
Tutunul fără fum a generat un surplus comercial de peste 600 de milioane de euro în 2020

Exporturile de produse din tutun încălzit au ajuns la 655 de milioane de euro în 2020, față de doar 3 milioane de euro în 2015, iar surplusul generat de aceste produse a reprezentat 630 de milioane de euro anul trecut, potrivit datelor Access2Markets, portalul exportatorilor și importatorilor al Comisiei Europene, prelucrate de Philip Morris.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Forbes.ro:
Arctic Stream a semnat contracte în valoare de 40,9 milioane de lei în ultimele 5 luni

Arctic Stream, companie cu capital integral românesc, listată la Bursa de Valori București sub simbolul AST, a semnat contracte în valoare de 40,9 milioane de lei (8,1 milioane de euro) în ultimele 5 luni, suma fiind de peste 3 ori mai mare decât cifra de afaceri a companiei înregistrată în primul semestru al acestui an.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în StartupCafe.ro:
3 din 4 angajați români vor să le fie apreciată munca (studiu)

3 din 4 angajați români au nevoie să fie apreciați pentru competență, să le fie recunoscute eforturile, munca și modul de gândire, este una dintre concluziile unui studiu EXEC-EDU, companie de training, care a analizat și tiparele de personalitate ale managerilor din România.
<<Click Aici pentru mai multe informații

 

 

Bursa de Valori București anunță cele 50 de companii semifinaliste ale...

Cele 50 de companii semifinaliste ale programului au fost selectate de membrii Comitetului de Nominalizare BVB Arena. În perioada 8 - 31...

Document de poziție: RO e-TVA, RO e-Factura: Propuneri cu aplicare imediată...

Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR), singura autoritate competentă care organizează și monitorizează activitatea experților contabili și contabililor autorizați, precum și a...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,921FaniÎmi place
412AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro