vineri, martie 31, 2023

Revista Presei

Știri relevante în clubantreprenor.ro
NextUp Solutions a încheiat 2022 cu o creștere de 50% față de anul anterior

NextUp Solutions, una dintre cele mai mari companii de soluții software pentru business, a înregistrat în 2022 o creștere a cifrei de afaceri cu 50% față de anul anterior, peste estimările companiei, în primul an după un proces de rebranding.

<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri relevante în clubantreprenor.ro
Novak Djokovic, un nou as în hidratare: investește în Waterdrop pentru a revoluționa industria băuturilor

Novak Djokovic, unul dintre cei mai respectați și talentați jucători de tenis din lume, anunță astăzi că s-a alăturat waterdrop® ca investitor și ambasador.

<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri relevante în Forbes
Sameday a raportat anul trecut afaceri peste așteptări, de 800 milioane de lei

Compania de curierat Sameday Group a încheiat anul 2022 cu o creștere de 28% a cifrei de afaceri, la 800 milioane de lei, peste așteptări.

<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri relevante în Forbes
Ministrul Energiei spune că nicio companie ”nu scapă” de plata taxei de solidaritate

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a declarat că toate companiile din România, inclusiv OMV Petrom, vor plăti taxa de solidaritate, dacă se încadrează în prevederile regulamentului European.

<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri relevante în Financiarul
Banca Naţională a României (BNR) a publicat noile valori ale indicilor ROBOR pentru miercuri 18 ianuarie 2023

Cotațiile ROBOR pentru miercuri, 18 ianuarie. Banca Națională a României (BNR) a transmis ultimele cotații ROBOR pentru ziua de miercuri, 17 ianuarie. Iată ce trebuie să știe românii care au credite la bănci.

<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri relevante în Agerpres
CNAB: Numărul de pasageri de pe aeroporturile din Bucureşti a crescut cu 82,2%, în 2022

Traficul aerian înregistrat pe cele două aeroporturi din Capitală – Aeroportul Internaţional Henri Coandă şi Aeroportul Internaţional Bucureşti-Băneasa Aurel Vlaicu – a crescut cu 82,2% în 2022, faţă de 2021, până la un număr de 12.610.247 de pasageri, arată datele publicate, miercuri, de Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri relevante în Agerpres
Consiliul IMM: Raportarea suplimentară solicitată pe Măsura 2 nu trebuie aplicată tuturor beneficiarilor

nstrucţiunea privind completarea şi depunerea rapoartelor finale de beneficiarii Măsurii 2, conform căreia aceştia trebuie să depună o nouă raportare până la data de 27 ianuarie 2023, trebuie aplicată doar pentru cei la care au fost constatate nereguli în raportare, nu la toţi beneficiarii, consideră Consiliul Naţional al IMM-urilor din România (CNIPMMR).

<<Click Aici pentru mai multe informații


Mihaela Aurelia Platon
Absolventa a Facultatii de Sociologie și Asistenţă Socială, Mihaela este pasionata de public speaking, strategii de marketing, infrastructura unei companii și afaceri.

Revista Presei

Știri relevante în clubantreprenor.ro EY: Tranzacțiile cu produse accizabile pe teritoriul UE desfășurate complet digital. Care sunt noutățile? Au trecut aproape două luni de când Statele...

🟩Bursa de Valori București deschide pe verde ședința de tranzacționare de...

La o ora de la deschiderea ședinței de tranzacționare la Bursa de Valori București majoritatea indicilor au fost pe verde: Cea mai semnificativă creștere de...

Revista Presei

Știri relevante în clubantreprenor.ro Studiul CMS European M&A 2023: Număr record de tranzacții înregistrate anul trecut, în ciuda contextului economic dificil Activitatea de tranzacționare în Europa a...

🟥De această dată BVB deschide ședința pe roșu

La o ora de la deschiderea ședinței de tranzacționare la Bursa de Valori București majoritatea indicilor au fost pe roșu: Cea mai mare scădere de...
espressocafe.ro
nemira.ro
spot_img

video

spot_img
7,754FaniÎmi place
222AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img
spot_img

evenimente

spot_img

asociarii, patronate

spot_img