joi, iulie 18, 2024
AcasăREVISTA ONLINEArticoleRedefinim Orizontul Afacerilor: Adina Tarry - “managementul este o activitate care nu...

Redefinim Orizontul Afacerilor: Adina Tarry – “managementul este o activitate care nu începe și nu se termină niciodată”

“Redefinim Orizontul Afacerilor” este o emisiune despre bune practici pentru antreprenori care fac diferența prin afaceri cu impact. Emisiunea este produsă de Revista Patronatului Român și Adina Tarry, mentor, consultant din Londra cu o vastă experiență internațională de business, coach și psiholog de afaceri, autor și lector, Director Non-executiv al Consiliului European pentru Coach și Mentorat din România.

Tema emisiunii de săptămâna aceasta a fost: management și leadeship în antreprenoriat.

Adina Tarry, despre lideri:

“Întreprinderile există pentru că există fondatorii și data trecută am discutat puțin despre profilul psihologic al fondatorilor, dar și despre faptul că un fondator fiind, să spunem, o persoană singură, nu reușește neapărat să transforme o idee în realitate pentru că are nevoie de niște resurse și aceste resurse vin din alte părți. De obicei direcția unei intreprinderi este dată de niște persoane care conduc, care inspiră, care veghează, care facilitează, deci deja noi listăm aici niște sarcini, niște responsabilități ale persoanei care este în conducerea unei interprinderi și într-un alt limbaj ne putem numi aceste sarcini, ca leadership și management”

Redefinim orizontul afacerilor: Adina Tarry & Cezar Iulian Armașu – Partenerii...

În emisiunea „Redefinim orizontul afacerilor” de săptămâna aceasta, Cezar Iulian Armașu împreună cu Adina Tarry au discutat despre cum să ne alegem partenerii de...

Life Beyond Business: Cătălina Duțu – „am luat decizia că îmi...

Emisiunea „Life Beyond Business”, prezentată de Crina Diculescu, fondator Dynamic Business Connections, a avut-o ca invitat pe Cătălina Duțu, Trainer of Time Management, Leadership, Money Management. Cătălina Duțu este licențiată în marketing și a...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,919FaniÎmi place
412AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro