vineri, decembrie 2, 2022
AcasăREVISTA ONLINEArticoleRedefinim Orizontul Afacerilor: Adina Tarry - “managementul este o activitate care nu...

Redefinim Orizontul Afacerilor: Adina Tarry – “managementul este o activitate care nu începe și nu se termină niciodată”

“Redefinim Orizontul Afacerilor” este o emisiune despre bune practici pentru antreprenori care fac diferența prin afaceri cu impact. Emisiunea este produsă de Revista Patronatului Român și Adina Tarry, mentor, consultant din Londra cu o vastă experiență internațională de business, coach și psiholog de afaceri, autor și lector, Director Non-executiv al Consiliului European pentru Coach și Mentorat din România.

Tema emisiunii de săptămâna aceasta a fost: management și leadeship în antreprenoriat.

Adina Tarry, despre lideri:

“Întreprinderile există pentru că există fondatorii și data trecută am discutat puțin despre profilul psihologic al fondatorilor, dar și despre faptul că un fondator fiind, să spunem, o persoană singură, nu reușește neapărat să transforme o idee în realitate pentru că are nevoie de niște resurse și aceste resurse vin din alte părți. De obicei direcția unei intreprinderi este dată de niște persoane care conduc, care inspiră, care veghează, care facilitează, deci deja noi listăm aici niște sarcini, niște responsabilități ale persoanei care este în conducerea unei interprinderi și într-un alt limbaj ne putem numi aceste sarcini, ca leadership și management”

espressocafe.ro
nemira.ro
george.bcr.ro

postări recente:

spot_img
7,683FaniÎmi place
162AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img

recomandate:

decathlon.ro

Evenimente:

watchshop.ro