vineri, iunie 21, 2024
AcasăREVISTA ONLINEArticoleLife Beyond Business: Cătălina Duțu – „am luat decizia că îmi doresc...

Life Beyond Business: Cătălina Duțu – „am luat decizia că îmi doresc să sprijin mediul antreprenorial românesc”

Emisiunea „Life Beyond Business”, prezentată de Crina Diculescu, fondator Dynamic Business Connections, a avut-o ca invitat pe Cătălina DuțuTrainer of Time Management, Leadership, Money Management.

Cătălina Duțu este licențiată în marketing și a finalizat în urmă cu doi ani un program internațional de Executive MBA – Cotrugli Business School. Are o experiență de peste 20 de ani în mediul antreprenorial românesc, din care peste 10 ani în top management.

Cătălina fost responsabilă cu coordonarea unor proiecte consistente de producție publicitară, de până la 5 milioane de euro și a contribuit la dezvoltarea personală și profesională a sute de colegi și subordonați, iar în ultimii 5 ani a colaborat pentru proiecte de studii de piață, planuri de afaceri, strategii de marketing și vânzări din postura de consultant senior.

Este antreprenor și trainer acreditat. Pe plan personal, este mamă a doi băieți și pasionată de călătorii și limba portugheză.

Dezvoltarea cursurilor pe care le are în portofoliu au venit ca un răspuns firesc și aplicat la nevoile identificate în piață, respectiv consolidarea unor piloni absolut necesari pentru dezvoltarea unui mediu de afaceri sănătos: relația cu tine însuți și cu prioritățile tale prin Managementul timpului, relația cu ceilalți prin Leadership, relația cu banii prin Managementul banilor.

Toate acțiunile ei au în prim plan gândirea pozitivă, transformarea în bine a oamenilor și societății. Din acest motiv, printre cursurile susținute se numără și cele de Educație financiară și Educație antreprenorială pentru copii. Punctul forte al Cătălinei este înțelegerea afacerilor la nivel macro, precum și înțelegerea oamenilor în complexitatea și frumusețea lor.

🎥 Asociația NIA Neurodiversity Academy

🎥 Educație, Antreprenoriat și Antreprenoriat social / Asociația NIA Neurodiversity Academy 🎤 Invitat: Steluța Moisescu, Președinte și fondator Asociația NIA Neurodiversity Academy Director General...

we are hiring: ASISTENT MARKETING-VÂNZĂRI

Candidatul Ideal Revista Patronatului Român organizează selecție pentru Asistent marketing-vânzări, care are / este: - Experientă minimă în marketing sau vanzări și în activitatea de consultantă...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,928FaniÎmi place
412AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro