sâmbătă, aprilie 1, 2023
AcasăREVISTA ONLINEArticoleLife Beyond Business: Cătălina Duțu – „am luat decizia că îmi doresc...

Life Beyond Business: Cătălina Duțu – „am luat decizia că îmi doresc să sprijin mediul antreprenorial românesc”

Emisiunea „Life Beyond Business”, prezentată de Crina Diculescu, fondator Dynamic Business Connections, a avut-o ca invitat pe Cătălina DuțuTrainer of Time Management, Leadership, Money Management.

Cătălina Duțu este licențiată în marketing și a finalizat în urmă cu doi ani un program internațional de Executive MBA – Cotrugli Business School. Are o experiență de peste 20 de ani în mediul antreprenorial românesc, din care peste 10 ani în top management.

Cătălina fost responsabilă cu coordonarea unor proiecte consistente de producție publicitară, de până la 5 milioane de euro și a contribuit la dezvoltarea personală și profesională a sute de colegi și subordonați, iar în ultimii 5 ani a colaborat pentru proiecte de studii de piață, planuri de afaceri, strategii de marketing și vânzări din postura de consultant senior.

Este antreprenor și trainer acreditat. Pe plan personal, este mamă a doi băieți și pasionată de călătorii și limba portugheză.

Dezvoltarea cursurilor pe care le are în portofoliu au venit ca un răspuns firesc și aplicat la nevoile identificate în piață, respectiv consolidarea unor piloni absolut necesari pentru dezvoltarea unui mediu de afaceri sănătos: relația cu tine însuți și cu prioritățile tale prin Managementul timpului, relația cu ceilalți prin Leadership, relația cu banii prin Managementul banilor.

Toate acțiunile ei au în prim plan gândirea pozitivă, transformarea în bine a oamenilor și societății. Din acest motiv, printre cursurile susținute se numără și cele de Educație financiară și Educație antreprenorială pentru copii. Punctul forte al Cătălinei este înțelegerea afacerilor la nivel macro, precum și înțelegerea oamenilor în complexitatea și frumusețea lor.

turbulențele de pe piețe nu i-au speriat pe investitorii individuali români

Piețele turbulente determină diversificarea în active rezistente la recesiune în rândul investitorilor individuali români Investitorii români de retail își diversifică portofoliile în mărfuri fungibile...

INVITAȚIE DE PRESĂ

Camera de Comerț și Industrie a României, împreună cu Africa IP SME Helpdesk, vă invită la seminarul Doing business in North Africa, eveniment care va avea...

Mihai Daraban: România are mult de lucrat pentru a echilibra balanța...

București, 28 martie 2023: Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) a organizat marți, 28 martie a.c., Forumul Economic România-Polonia, eveniment desfășurat în marja...

Consiliul Naţional al IMM-urilor din România a organizat “ROMANIA START-UP REVOLUTION.

Consiliul Naţional al IMM-urilor din România a organizat astăzi, 28 martie 2023, în cadrul Universității din Oradea un nou tip de eveniment intitulat “ROMANIA...
espressocafe.ro
nemira.ro
spot_img

video

spot_img
7,754FaniÎmi place
222AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img
spot_img

evenimente

spot_img

asociarii, patronate

spot_img