vineri, decembrie 2, 2022
AcasăREVISTA ONLINEArticoleGala premiilor de excelență în industria de securitate - OSPA 2022 –...

Gala premiilor de excelență în industria de securitate – OSPA 2022 – Invitat: Gabriel Badea

Această emisiune a fost dedicată special Galei premiilor OSPA, pentru excelență în industria de securitate. Alături de Cezar Iulian Armașu, gazda emisiunii, a fost Gabriel Badea, Președintele Federației Serviciilor de Securitate din România, membru în Consiliul Economic și Social, Prim-vicepreședinte al Confederației Patronale a Industriei din România și Președinte al Asociației Române a Industriei de Securitate.

Programul OSPA care se încheie cu o gală, este un format internațional, de recunoaștere și apreciere a rezultatelor deosebite în industria de securitate privată. Programul a fost dezvoltat în Marea Britanie, în urma unor cercetări sistematice privind industria de securitate, în care s-a ajuns la concluzia că, în general, industria de securitate are un deficit de imagine, acest deficit fiind nemeritat, raportat la contribuția pe care industria o are în general, la siguranța patrimoniului privat, dar prin extindere chiar și în ceea ce privește ordinea și siguranța publică.

„Din această perspectivă cercetătorii britanici au ajuns la concluzia că este nevoie ca sectorul securității private să se exprime mult mai vizibil și să-și facă cunoscute cu mai mult curaj realizările și performanțele deosebite în profesie, în cariera lor, pentru că, cum spuneam mai devreme, industria de securitate tratează cu valori deosebite apărarea proprietății, apărarea vieții umane și aceasta performanță în domeniu înseamnă o creștere a siguranței personale și a proprietăților, esențială pentru bunul-mers al societății.”, a spus Gabriel Badea în cadrul emisiunii.

Gala OSPA din acest an, va avea loc pe 9 Iunie la Clubul Diplomatic

espressocafe.ro
nemira.ro
george.bcr.ro

postări recente:

spot_img
7,683FaniÎmi place
162AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img

recomandate:

decathlon.ro

Evenimente:

watchshop.ro