luni, iulie 22, 2024

Revista Presei

Știri Relevante în Ziarul Financiar:
Un nou membru în clubul miliardarilor. Afacerile Nestle au sărit pragul de 1 mld. lei anul trecut după o creştere de două cifre. Spre comparaţie, în 2020 businessul a avut un plus de sub 1%. Silvia Sticlea, country manager Nestlé România: Am crescut anul trecut cu 10,5%, cel mai alert ritm din regiune

Afacerile Nestlé în România au sărit anul trecut pentru prima dată pragul de 1 mld. lei după ce vânzările au crescut cu 10,5% versus 2020, arată calculele ZF pe baza informaţiilor comunicate de companie.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Business Magazin:
Ministrul Muncii, Marius Budăi, anunţă o premieră la Bursa Locurilor de Muncă

Marius Budăi, anunţă o premieră la Bursa locurilor de muncă: Autoritatea Naţională pentru Protecţia Drepturilor Persoanelor cu Dizabilităţi au organizat standuri la care prezintă proiectul pentru achiziţionarea de tehnologii asistive, persoanelor cu dizabilităţi care vor să se angajeze.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Revista Biz:
Inginerii de la Continental Timișoara au dezvoltat un ecran auto care oferă divertisment pasagerilor

Continental a dezvoltat un afișaj inovator care permite expunerea dinamică a informațiilor despre vehicul, fie într-un mod privat, fie într-un mod pe care oricine îl poate vedea.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Capital:
Piața de investiții din România va cunoaște un nou sector! Ce planuri are META Estate Trading

O nouă companie se va lista la Bursa de Valori București în perioada următoare. Este vorba despre fondul de investiții META Estate Trust. Aceasta s-a remarcat pe piață ca fiind o companie holding revoluționară.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Aleph News:
Ministerul de Finanţe a împrumutat joi de la bănci 881 milioane lei scadente în 2029

Ministerul de Finanţe a împrumutat joi de la bănci 881 milioane lei printr-o licitaţie de obligaţiuni de stat cu o valoare nominală de 300 milioane lei, scadente în 2029, la o dobândă de 8,12% pe an. Rata cuponului a fost de 4,85%, iar randamentul până la maturitate aferent preţului de adjudecare a fost de 8,12%.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Agerpres:
Peste 31.000 de locuri de muncă sunt oferite, vineri, la Bursa Generală a Locurilor de Muncă

Peste 31.000 de locuri de muncă sunt oferite vineri, la Bursa Generală a Locurilor de Muncă care se desfăşoară la nivel naţional, potrivit Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM).
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în StartupCafe.ro:
Fericirea românilor depinde de job: Împlinirea profesională, pe primul loc pentru 70% dintre angajați

Aproape 70% dintre angajații români spun că trăiesc mai intens când sunt împliniți la job și în activitatea profesională, mai presus de petrecerea timpului cu cei dragi (48%), conform unui studiu realizat de platforma de recrutare online BestJobs.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Revista Presei

Știri relevante în clubantreprenor.ro Reff & Asociații | Deloitte Legal: Documentarea relației dintre producător și retailer – o birocrație necesară? Material de opinie de Camelia Malahov, Director,...

Revista Presei

Știri relevante în clubantreprenor.ro Analiză Glovo: Românii au comandat în 2022 un burger la trei secunde Cu ocazia Zilei Internaționale a Burgerului (28 mai), Glovo, platforma multi-categorie care...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,918FaniÎmi place
412AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro