vineri, februarie 3, 2023
AcasăREVISTA ONLINEComunicate de presaProtocol de colaborare între Ministerul Muncii și Solidarității Sociale, Autoritatea Națională pentru...

Protocol de colaborare între Ministerul Muncii și Solidarității Sociale, Autoritatea Națională pentru Protecția Drepturilor Persoanelor cu Dizabilități și Federația Română de Canotaj, pentru integrarea prin sport a persoanelor cu dizabilități

Ministrul Muncii și Solidarității Sociale (MMSS), Marius Budăi, președintele Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Persoanelor cu Dizabilități (ANPDPD), Mihai Tomescu, și președintele Federației Române de Canotaj (FRC), Elisabeta Lipă, au semnat astăzi, 25 mai, un protocol de colaborare în vederea creșterii accesului și a participării persoanelor cu dizabilități la activități sportive.

Demersul are în vedere implementarea Convenția privind Drepturile Persoanelor cu Dizabilități și obligațiile ce decurg din ratificarea acesteia, cu privire la dreptul persoanelor cu dizabilități de a participa la activități sportive în condiții de egalitate cu ceilalți.

Potrivit documentului semnat astăzi, MMSS și ANPDPD vor susține participarea persoanelor cu dizabilități la activități sportive, vor sprijini identificarea celor care sunt interesați să practice acest sport și vor mediatiza activitățile desfășurate de FRC. De asemenea, părțile semnatare colaborează pentru organizarea de evenimente sportive de canotaj pentru aceste persoane.

espressocafe.ro
nemira.ro
george.bcr.ro

postări recente:

spot_img
7,716FaniÎmi place
206AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img

recomandate:

decathlon.ro

Evenimente:

watchshop.ro