sâmbătă, mai 25, 2024
AcasăFormare profesionalaFurnizori HRPROFIL DE COMPANIE: TUV HELLAS (TÜV NORD GROUP) – angajament pentru competenţă

PROFIL DE COMPANIE: TUV HELLAS (TÜV NORD GROUP) – angajament pentru competenţă

Avându-şi originile ȋn anul 1869 când ȋn plină eră a industrializării, din nevoi de siguranţă ȋn operare a echipamentelor si utilajelor, ȋn Germania a fost ȋnfiinţată prima entitate de inspecţie şi certificare cu numele generic de TÜV, astăzi TÜV NORD Group este o entitate multidisciplinară, cu dezvoltare şi acoperire internaţională sinonim al competenţei pentru success.

In Romania suntem din anul 2003 moment din care, ȋn calitate de furnizor de servicii în domeniul tehnologiei și siguranței, ne asumăm sarcina de a răspunde solicitărilor mediului de afaceri românesc pe domeniul TIC (testare, inspecţii, certificare) şi de a fi alături cu echipele noastre de specialişti ȋn provocările pe care companiile româneşti le ȋntampină zilnic ȋn contextul general al schimbarilor galopante şi mediului concurenţial global.

Asigurăm acestea combinând resursele locale cu resursele reţelei, peste 70% din angajaţii grupului TÜV NORD având educație academică –  majoritar tehnicieni, ingineri și oameni de știință, la care se adaugă competenţe manageriale, pe sectoare de nişă şi social.

Clienţii noştri sunt Partenerii noştri şi sunt companii din toate domeniile de activitate, de la societăţi mici orientate spre performanţă şi până la companii mari, locale sau extinse la nivel internaţional care ȋşi bazează politicile de dezvoltare pe competenţe şi management de top.

Noi asiguram serviciile pentru evaluare conformităţii şi formarea de personal la acest nivel de excelenţă.

Numeroase organizații și instituții au ales astfel să lucreze împreună cu TÜV NORD GROUP – de exemplu Banca Mondială, Comisia Europeană, Agenția Spațială Europeană și Agenția Federală de Mediu din Germania.

Incepând din acest an, TÜV NORD GROUP prin filiala sa TIC gestionată ȋn România via regionalei TUV HELLAS (TÜV NORD GROUP) a ȋncheiat un agreement cu Confederaţia PATRONATUL ROMAN pentru a pune la dispoziţia membrilor săi un program de instruire care combină cerinţe de managementul afacerii cu cerinţe venind din zona certificărilor de sistem fără ȋnsă a se reduce la acestea. Agrementul prevede asigurarea unor facilităţi şi reduceri de preţ pentru membrii activi ai Confederaţiei PATRONATUL ROMAN ȋn contextul punerii la dispoziţie a unei game de instruiri acreditate, instruiri de nişă ori profilate respectiv serviciile TIC (testare, inspecţii, certificare) efectuate la nivelul de performanţă TÜV NORD GROUP.

Ne asociem astfel demersului Confederaţiei PATRONATUL ROMAN de a oferi identiate si consistenţă prezenţei pe piaţă a capitalului romanesc, ofertei de a conta  ȋn mediul de afaceri şi de a contribui la reconfiigurarea societăţii româneşti pe criterii juste, de valoare si solidaritate.

Va invităm să vă alăturaţi demersului nostru şi să parcurgem ȋmpreună paşii către competenţă şi succes.

Afaceri de success – 23 de ani de XPRIMM

Afaceri de success – 23 de ani de XPRIMM ”ODG – Oameni de success, afaceri de success ”este un podcast ce reprezintă o sursă de...

Ram-Info Training – centru de formare profesionala, acreditat MMPS

Ram-Info Training – centru de formare profesională Povestea noastră Dezvoltare personală și profesională Ce ne recomandă Cursuri Ram-Info Training – centru de formare profesională, acreditat MMPS, înființat în anul...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,932FaniÎmi place
412AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro