joi, noiembrie 30, 2023
AcasăREVISTA ONLINEArticolePodcast video "Crearea echipei de succes"

Podcast video „Crearea echipei de succes”

Producător:
Roxana Burnei & Revista Patronatului Român

Despre emisiunea „Crearea echipei de succes” – serie de podcast-uri video, interviuri și dezbateri pe teme de afaceri, afli din mesajul Roxanei:
„M-aș bucura să te oprești doar cinci minute și să îmi acorzi atenția ta!

Știu că motto-ul tău este a acționa – pentru a-ți construi sau salva afacerea, pentru a o face profitabilă, a găsi oameni valoroși, a crea idei de business de succes și multe altele.

Așa că te provoc să iei o pauză în care să îți pui – așa, în joacă – 2-3 întrebări de introspecție… adică să contezi tu – cu gândurile, dorințele, temerile tale – tu pentru tine pe bune!

Ce ți-ar aduce să înțelegi, să te uiți la modul în care îți iei deciziile? Cum îți clădești pateneriatele?  Cum faci față momentelor de îndoială sau temei de eșec?

Chiar așa: care îți sunt lecțiile din propriile mișcări ….mai puțin inspirate? Sau cum atragi oameni valoroși și crești cu ei propria echipă și afacere? Cum îți stabilești direcția?

Nu e ușor să înveți să faci business, nu e așa? Deloc chiar, pentru că regula de bază este tocmai încercarea și eroare. Și adesea nu e o singura încercare….

Așa că îți propun cu colegii mei să ne acorzi șansa să vorbim despre cum putem devenii câștigători prin mentalitatea flexibilă, de creștere – cheia succesului antreprenorial.

Coachingul oferă tocmai acest gen de antrenament  în a accepta provocări, schimbarea, dar și susținerea procesului. Și da, comunicare și relații interpersonale ți le poți duce la următorul nivel tot prin antrenament, iar câștigul tău va fi imens: crearea echipei de încredere!

Fii curios să participi la împărtășirea de experiențe pentru a nu te simți singur în fața provocărilor prin care au trecut sau trec și alți antreprenori! Întotdeauna concurența ne arată unde avem nevoie să ne dezvoltăm: să o îmbrățisăm pentru a descoperi acele soluții out of the box!

Și niciodată nu uita că singurii care contează cu adevărat sunt membrii echipei tale – se simt valorizați, apreciați, entuziaști? Atunci vor avea mare grijă de clienții tăi și afacerea va crește pentru că ție își pasă de oamenii tăi!”


Susțin antreprenorii în găsirea curajului de a învăța și de a progresa depășind obstacole, astfel încât împreună să promovăm mentalitatea de creștere și optimismul.

Îmi provoc clienții abordând probleme sensibile și susțin tranziția lor către schimbarea dorită.

Am peste 13 ani de experiență în negocieri internaționale, în înființarea și coordonarea grupurilor de lucru pentru a-și defini și atinge obiectivele.

Sunt membru ICF, coach și formator acreditat ANC, facilitator al dezvoltării organizaționale prin crearea de programe adaptate contextului actual.

Ca facilitator și coach abordez subiecte precum comunicarea eficientă la nivel organizațional, dezvoltarea abilităților antreprenoriale/manageriale, schimbări la nivel organizațional, schimbarea comportamentelor. Sunt caracteriazată de o bună intuiție, capacitate de evaluare a situației, a procesului, seriozitate. Clienților le stimulez încrederea la nivel personal sau de echipă și motivarea, ofer susținere prin schimbarea de perspective, dau feedback constructiv realist pentru responsabiliza clientul.


Cezar Iulian Armasu
Cezar Iulian Armasu
Director Revista Patronatului Roman, Revista de cultura, sah si business Pallas Athena - https://pallasathena.ro/

Săptămâna Internațională a Coaching-ului (ICW)

Săptămâna Internațională a Coaching-ului (ICW) reprezintă celebrarea anuală, la nivel global, a coaching-ului ca profesie și anul acesta se va derula în perioada 8-14...

Autori de bestsellers, experți și speakeri internaționali de top vin în...

Future of Organizations, cea mai mare conferință de coaching și leadership din Europa de Sud-Est are loc între 1 și 2 martie la București Autori...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,827FaniÎmi place
290AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente