marți, martie 5, 2024
AcasăREVISTA ONLINEArticolePago, aplicația românească care lansează transferul direct între două carduri

Pago, aplicația românească care lansează transferul direct între două carduri

Pago, aplicaţia românească prin care s-au plătit aproape 10 milioane de facturi de utilităţi în valoare de peste 1,1 miliarde lei, a lansat transferul de bani în timp real către orice card emis de o bancă din România, doar cu numărul de telefon, transmite Agerpres.

Astfel, cei care au un cont în aplicaţia Pago pot transfera bani în timp real, oricând, către orice card emis de bănci din România sau Revolut, folosind doar numerele de telefon ale destinatarilor. De asemenea, se pot şi cere bani, destinatarul primind un SMS cu un link de plată – fără OP-uri, IBAN-uri sau înregistrare în platformele bancare.

„Transferul de bani este, alături de plata facturilor, printre cele mai frecvent utilizate funcţionalităţi în aplicaţiile financiare din România. Pornind de la sugestiile primite de la utilizatorii Pago, am creat o experienţă de plată mai bună, prin care transferurile se fac în timp real, la orice oră, inclusiv în weekend sau de sărbători legale, între oricare două carduri, indiferent de banca emitentă. Deocamdată avem posibilitatea de transfer între carduri emise de băncile din România sau Revolut, urmând să lansăm mai târziu anul acesta şi opţiunea de transfer între orice carduri emise de bănci din Uniunea Europeană”, a declarat Adrian Cighi, CEO şi co-fondator Pago.

Totodată, pentru a marca lansarea acestei noi funcţionalităţi, primele transferuri de bani efectuate de un utilizator Pago cu un card Visa vor fi gratuite între 7 februarie şi 30 martie 2022. În această perioadă, deţinătorii de carduri Visa care sunt şi utilizatori Pago vor beneficia şi de alte oferte speciale.

Luca Dinulescu
Luca Dinulescu
Luca Dinulescu este scriitor și jurnalist, având la activ patru volume publicate, fost bursier J.W.Fulbright pe scenaristică de film și televiziune (în cadrul New York Film Academy), fost bursier al Uniunii Scriitorilor din România, fost rezident al Festivalului de Literatură și Traducere Iași (FILIT), finalist al concursului de scenarii de lung-metraj HBO-TIFF (2005). În presă, comentează frecvent pe teme sociale, economice și politice pe blogurile Adevărul, fiind de asemenea fost colaborator al publicațiilor România Liberă și Academia Cațavencu, dar și realizator TV în cadrul unor trusturi precum PRO TV, Digi 24 și Prima TV.

Parteneriat strategic între Centrul de Limbi Străine A_BEST, din București, România,...

Centrul de Limbi Străine A_BEST, din București, România, și AC LANGUAGE SCHOOL, din SUA, Texas, anunță un parteneriat inovator, cu scopul de a oferi...

Consiliul Patronatelor ESG din România militează pentru implementarea voluntară a principiilor...

CPESGR invită autoritățile publice, toate organizațiile patronale și alte părți interesate la o consultare amplă privind noul standard de raportare voluntară a implementării...
spot_img
spot_img
spot_img

video

Secretul banilor

Atelier de comunicare

spot_img
7,827FaniÎmi place
290AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro