sâmbătă, aprilie 13, 2024
AcasăREVISTA ONLINEComunicate de presaMinisterul Dezvoltării sprijină sportul românesc, prin construirea de noi obiective

Ministerul Dezvoltării sprijină sportul românesc, prin construirea de noi obiective

Guvernul României a aprobat, în ședința de astăzi, indicatorii tehnico-economici pentru construirea unui stadion în municipiul Târgoviște (jud. Dâmbovița).

Obiectivul va fi construit pe o suprafață de 69.559 mp și va avea o capacitate de 12.012 locuri în tribune acoperite, dintre care 254 locuri VIP, 92 locuri pentru mass-media și 68 locuri destinate persoanelor cu dizabilități.

În cadrul ansamblului, vor fi amenajate și un teren de antrenament și o parcare publică supraterană, iar, pentru producerea energiei electrice, vor fi instalate sisteme solare.

Stadionul va beneficia de o finanțare de 323.732.000 lei, asigurată de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Tot în ședința de astăzi, a fost aprobată suplimentarea cu 5.560.369,17 lei pentru acoperirea cheltuielilor necesare finalizării complexului sportiv din municipiul Alexandria (jud. Teleorman). Obiectivul va avea o suprafață de 15.795 mp și va beneficia de 5.496 locuri pentru spectatori.

Prin realizarea acestor investiţii, Ministerul Dezvoltării sprijină şi promovează sportul la toate nivelele de reprezentare (internaţional, naţional, regional şi local), iar, după finalizarea construcțiilor și prin organizarea de competiţii sportive, se vor deschide noi oportunităţi în ceea ce priveşte turismul şi industria hotelieră la nivelul celor două localități.

SUNWAVES FESTIVAL, SW DUNES ÎN RAS AL-KHAIMAH, UAE, 02-05 MARTIE 2023

PRIMUL BRAND ROMÂNESC CE ORGANIZEAZĂ UN FESTIVAL DE MUZICĂ ÎN EMIRATELE ARABE UNITE. PRIMUL FESTIVAL DIN LUME CE PRIMEȘTE APROBARE PENTRU A-ȘI DESFĂȘURA PROGRAMUL...

consultare publică, proiectul de procedură pentru implementarea schemei de ajutor de...

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului a lansat vineri, 16 septembrie a.c., spre consultare publică, proiectul de procedură pentru implementarea schemei de ajutor de minimis prevăzută...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,827FaniÎmi place
290AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro