sâmbătă, noiembrie 26, 2022
AcasăREVISTA ONLINEComunicate de presaMinisterul Dezvoltării, prin CNI, va construi un bazin de înot în Vatra...

Ministerul Dezvoltării, prin CNI, va construi un bazin de înot în Vatra Dornei

Guvernul României a aprobat, în ședința de astăzi, indicatorii tehnico-economici pentru construirea unui bazin de înot în municipiul Vatra Dornei (jud. Suceava).

Complexul va fi construit pe un regim de înălțime D+P+1E (demisol+parter+etaj), cu o suprafață desfășurată de 4.879,80 mp și va beneficia de 3 bazine de înot, de tobogan cu apă, dar și de spații pentru SPA dotate cu 3 saune (finlandeză, umedă și de sare), bazin cu apă rece, dușuri, zonă de relaxare, bowling și fitness.

De asemenea, vor fi amenajate o alee de acces carosabilă și o parcare pentru 30 de autovehicule (dintre care  4 locuri pentru persoanele cu dizabilități), precum și un loc joacă pentru copii și spații verzi.

Ca sursă alternativă pentru asigurarea apei calde menajere pe timp călduros și pentru aport de căldură la sistemul de încălzire, se va folosi energia solară generată de un sistem de 120 de panouri solare plane și de o stație solară.

Obiectivul, în valoare totală de 47.833.000 lei, va fi finanțat în cadrul Programului naţional de construcţii de interes public sau social – Subprogramul ”Bazine de înot”, derulat de Ministerul Dezvoltării, prin Compania Națională de Investiții, iar durata de execuție este de 24 de luni.

***   ***   ***

comunicat de presa 10 noiembrie


espressocafe.ro
nemira.ro
george.bcr.ro

postări recente:

spot_img
7,680FaniÎmi place
162AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img

recomandate:

decathlon.ro

Evenimente:

watchshop.ro