vineri, decembrie 9, 2022
AcasăFormare profesionalaAnunturi HRÎncepe Școala de vară INA

Începe Școala de vară INA

Institutul Național de Administrație (INA), aflat în subordinea Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, organizează Școala de Vară (online), în perioada 12 august – 30 septembrie 2021.

Aceasta va cuprinde o serie de webinarii care vor fi împărțite în trei secțiuni:

  • Focus pe soluții – webinarii de specialitate care clarifică probleme stringente apărute în munca de zi cu zi a funcționarilor publici;
  • Bune practici – webinarii care facilitează schimbul de bune practici atât la nivel local, cât și la nivel național și internațional, dedicate aleșilor locali și funcționarilor publici;
  • Inovare prin formare – webinarii interactive despre teme de interes pentru administrația publică.

Webinariile se adresează factorilor de decizie, demnitarilor, înalților funcționari publici, funcționarilor publici de conducere și de execuție, aleșilor locali și personalului contractual din administrația publică centrală și locală.

Primul webinar „Fake News – tot ce ai vrut să știi despre ele, dar n-ai avut pe cine să întrebi” va avea loc în 12 august și va fi susținut de Ada Roseti.

Ada ROSETI lucrează în mass-media și comunicare de peste 25 de ani. A realizat emisiuni la radio și TV, a ocupat posturi de management în televiziuni românești și internaționale, a condus echipa de programe și marketing a unei televiziuni în Centrul și Sud-Estul Europei. Acum este doctorand în Științele Educației, cu o temă legată de comunicarea dintre cercetători și public, situație care i-a permis să evalueze dintr-o perspectivă științifică fenomenul fake news și răspândirea lui în România.

Corina LICEA, președinta INA: „Prin această inițiativă, Institutul Național de Administrație pornește demersurile pentru formarea unui hub de cunoaștere în administrația publică, care va include webinarii, analize, studii de caz și o bibliotecă virtuală. În ultimele luni am pregătit programe și proiecte foarte bune, am dezvoltat rețeaua de formatori și suntem pregătiți să oferim excelență în formarea și profesionalizarea funcționarilor publici.”


espressocafe.ro
nemira.ro
george.bcr.ro

postări recente:

spot_img
7,684FaniÎmi place
206AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img

recomandate:

decathlon.ro

Evenimente:

Viziune în afaceri

🎥 De BINE 22.23.01

watchshop.ro