vineri, decembrie 1, 2023
AcasăREVISTA ONLINEComunicate de presaÎn solidaritate sindicală

În solidaritate sindicală

Am primit la redacție un comunicat semnat de patru sindicate, pe care îl publicăm integral:

Comunicat Sindical

Sindicatul Aeroportuar Henri Coandă, Sindicatul Companiei Naționale Aeroporturi București, Sindicatul Aeroporturi București, și Sindicatul Liber Independent Aeroportul Băneasa, organizații sindicale care activează în ramura transporturi aeriene, militează pentru unitate sindicală în sectorul transporturilor – aeronautic, naval, rutier, căi ferate, și susțin acțiunile sindicale ale categoriilor profesionale din transporturi, al căror scop este apărarea drepturilor salariaților.

În contextul protestului organizat de salariații STB, ne exprimăm îngrijorarea cu privire la blocajul dialogului social și impactul negativ cu care se confruntă populația.

Pe aceasta cale, facem apel la toți factorii de decizie să se implice și, prin  dialog deschis cu salariații STB, sa găsească cat mai rapid, o soluție pentru revenirea situației la normal, cu atât mai mult cu cât, înțelegem  disconfortul generat publicului larg, cât și problemele cu care se confruntă colegii noștri.

Facem apel și la colegii sindicaliști să comunice transparent cu publicul și să explice cât mai clar doleanțele înaintate patronatului.

Considerăm că, numai  prin dialog se poate debloca aceasta situație!

În solidaritate sindicală,

Lider SAHC                  Lider SAB                 Lider SLI AIBB AV              Lider SCAB
Mircea Voinopol        Adrian Toma            Aurelian Marinică                 Ștefan Mladin


Scrisoare comuna patronate sindicate

Am primit la redactie si publicam integral "Scrisoare comuna patronate sindicate" semnata de Florin Nicolae Jianu - Presedinte CNIPMMR, Ionel Bors - Presedinte CONPIROM,...

Sindicatul Companiei Aeroporturi București în contextul crizei generate în transporturile aeriene

Am arătat de mai multe ori că Revista Patronatului Român și-a asumat misiunea de a întări vocea societătii civile, vocea tuturor partenerilor sociali –...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,827FaniÎmi place
290AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente