vineri, martie 1, 2024
AcasăREVISTA ONLINEComunicate de presaÎn plin proces de reinventare, SCM Igiena București devine membru PADIR

În plin proces de reinventare, SCM Igiena București devine membru PADIR

Amestecând tradiția de peste 3 generații și experiența câștigată la cele mai prestigioase concursuri internaționale de profil, adăugând cea mai numeroasă rețea de saloane din București, cu peste 600 de angajați, este rețeta de succes pentru noua Igiena.

Corina Munteanu, Presedinte PADIR

O punte între trecut și viitor, un partener de încredere pentru clienții și colaboratori, un consilier valoros și un bun specialist în frumusețe pentru toate categoriile de vârstă, sunt doar câteva din atuurile companiei.

În comparație, PADIR este o organizație tânără dar foarte dinamică, care a reușit într-un timp scurt sa rezolve o serie de probleme cu care industria înfrumusețării se confrunta de ceva timp.

Promovează o cultură a excelenței în educație, dezvoltă o serie de programe menite să ridice standardele industriei infrumusețării la adevărata lor valoare, consolidează reputația profesionistilor și se implica în mediile defavorizate oferind sansa unor tineri fară posibilități să se califice și să se integreze în câmpul muncii, susține evenimente care au ca scop principal educația atât a antreprenorilor cât și a profesioniștilor.

Misiunea Igiena este găsirea celor mai bune soluții pentru a pune în valoare frumusețea și armonia trăsăturilor personale ale clienților noștri.  Și pentru a mă asigura că acest lucru se va întâmpla în continuare, ne redefinim, ne reinventăm, ne perfecționăm continuu. Avem o tradiție de peste 70 de ani de activitate în frumusețe și îngrijire corporală și ne aflăm la a treia generație de lucrători profesioniști în domeniul frumuseții. Noi suntem formatori de profesioniști. Tot ce am învățat în cei peste 70 de ani de activitate, transmitem mai departe atât intern colegilor noștri, dar și extern prin Academia de Frumusețe Igiena. Locul unde descoperim, educăm, antrenăm și promovăm noi talente. Tocmai de aceea, văzând eforturile PADIR de a promova excelența în educație, am ales să ne implicăm în dezvoltarea industriei înfrumusețării din România alături de cea mai activă organizatie, singura care are drept de avizare a standaredelor ocupaționale pentru domeniul nostru de activitate.”, a declarat Ramona Diniță, președinte SCM Igiena București.

Ramona Diniță, președinte SCM Igiena București.

PADIR, cea mai activă organizație patronală dedicată industriei înfrumusețării fondată pentru promovarea și sprijinirea antreprenorilor din această industrie, militează pentru unitate, susținere și cooperare în vederea alinierii la standardele europene și internaționale.

Am colaborat cu doamna Ramona Diniță atunci când a făcut parte din echipa de elaborare a noului standard ocupațional pentru cosmetician, formă actualizată în 2022. Am știut încă de atunci că drumurile noastre se vor intersecta din nou, pentru că am observat că avem aceleași valori și principii și mai mult decât atât, ne-am setat ca obiectiv major dezvoltarea industriei înfrumusețării. Pe lângă proiectele deja demarate ale PADIR, împreună pregătim încă două proiecte ce vor debuta în primăvara 2023, proiecte ce vizează educația, integrarea în câmpul muncii și stabilirea unei rute profesionale. Ne bucură enorm aderarea SCM Igiena la PADIR pentru că asta înseamnă pe de o parte că am demonstrat ca și organizație că suntem capabili să producem schimbarea dar și că avem sprijinul celei mai vechi companii de profil din România. Prin intermediul unei colaborări permanente și al unui dialog constructiv, ne propunem să atingem excelența în serviciile oferite de membri noștri, cu accent pe calitatea serviciilor, etică și standarde înalte de profesionalism.”, a declarat Corina Munteanu, președinte fondator PADIR. 

PADIR va continua să promoveze dezvoltarea culturii antreprenoriale, cooperarea și colaborarea cu structuri profesionale și patronale similare din țară și străinătate, concurența loială și egalitatea de șanse și tratament între femei și bărbați în domeniul antreprenorial și patronal.


Întâlnirea dintre reprezentantii SME-united și Enrico Letta

7 februarie 2024, a.c, a avut loc o întâlnire extraordinară a boardului SME-united și Enrico Letta, raportor pentru piața comună internă. Intalnirea a avut ca...

Vizită de lucru a ambasadorului Republicii Islamice Iran la CCIB

E.S. dr. Seyed Hossein Sadat Meidani, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Republicii Islamice Iran în țara noastră, a efectuat o vizită de lucru la...
spot_img
spot_img
spot_img

video

Secretul banilor

Atelier de comunicare

spot_img
7,827FaniÎmi place
290AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro