miercuri, octombrie 4, 2023
AcasăREVISTA ONLINEComunicate de presaIasi Belgian Business Days – Portal de susținere a afacerilor

Iasi Belgian Business Days – Portal de susținere a afacerilor

BEROCC (Camera de Comert Belgia-Luxemburg-Romania-Moldova) și Consiliul Patronatelor ESG din România, împreuna cu Primăria Iași, Organizația Femeilor Antreprenor UGIR și Digital Innovation Zone sunt încântați să vă invite la „Iași Belgian Business Days”, eveniment de afaceri care va avea loc în perioada 13-14 septembrie 2023 la Iași. Acest eveniment este conceput pentru a sprijini afacerile, oferind oportunități de extindere și creare de noi conexiuni.

De ce să participați? Iași Belgian Business Days este un eveniment de business care vă oferă o gamă variată de activități menite să deblocheze oportunități și să stimuleze creșterea în peisajul afacerilor. Agenda cuprinzătoare include vizite la companii locale, un Maraton de întâlniri B2B și un Networking Drink. Acest eveniment vă oferă cheia pentru a vă extinde rețeaua profesională și pentru a crea parteneriate durabile.

Pentru mulți antreprenori și profesioniști în afaceri, găsirea conexiunilor potrivite și stabilirea de parteneriate poate fi o provocare. Însă Iași Belgian Business Days elimină aceste provocări prin adunarea liderilor industrii, companiilor inovatoare și persoanelor ambițioase sub un singur acoperiș. La acest eveniment, veți avea oportunitatea de a întâlni profesioniști cu idei similare, potențiali clienți și influențatori din industrie care pot deveni parteneri de valoare în călătoria dumneavoastră de afaceri.

Unul dintre principalele beneficii ale participării la Iași Belgian Business Days este expansiunea semnificativă a rețelei profesionale. În doar două zile, veți avea ocazia să discutați cu profesioniști de elită, să întâlniți potențiali clienți și să vă conectați cu lideri din industrie. Acest eveniment vă oferă posibilitatea de a schimba idei, de a împărtăși experiențe și de a construi parteneriate care vă vor consolida brandul și vă vor aduce succes pe termen lung.

Pe lângă oportunitățile de networking, Iași Belgian Business Days oferă și alte caracteristici și beneficii remarcabile. Vizitele la companii locale vă vor oferi perspective unice asupra industriei, iar Maratonul de întâlniri B2B vă va oferi o platformă pentru negocieri și colaborări care pot stimula inovarea și creșterea. În plus, Networking Drink vă oferă un mediu relaxat, dar productiv, în care puteți construi relații de durată.

Caracteristici-cheie ale evenimentului Iași Belgian Business Days:

Vizite la companii locale: obțineți perspective unice ale industriei prin vizite exclusive la companii precum Motexco, BMT, Capra Noastra și Misavan.

B2B Meetings Marathon: conectați-vă cu potențiali parteneri și clienți pentru a explora noi oportunități de afaceri.

Networking Drink: construiți relații de durată într-un cadru casual și profesional.

Inscrierea la eveniment este esențială pentru a vă asigura locul la acest eveniment prestigios. Biletele pentru fiecare zi de activități sunt disponibile la prețuri avantajoase. Înregistrarea din timp este recomandată deoarece locurile sunt limitate.

bilete magazin online: https://cezariulian.ro/

Vizitați pagina evenimentului:
https://berocc.com/events/iasi-belgian-business-days-a-gateway-to-empowering-connections/

Sponsor principal: ELI PARKS
Sponsor: LEXTERS
Parteneri eveniment: Mees Chocolates, Belfoods
Parteneri institutionali: Primaria Iasi, Organizația Femeilor Antreprenor UGIR și Digital Innovation Zone
Parteneri media: Business Voice, Revista Patronatului Roman, Revista Cariere, Club Antreprenor

Pentru orice alte întrebări sau detalii suplimentare, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail commercial@berocc.com, redactia@revistapatronatuluiroman.ro sau la numărul de telefon +40769279855, +40754228854


Camera bucureșteană a premiat firmele din sectorul 6

Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB), cu sprijinul Primăriei sectorului 6, a organizat în Aula Carol I din sediul său istoric...

Arbitrajul comercial – cea mai eficientă cale de soluționare a disputelor...

Arbitrajul comercial – cea mai eficientă cale de soluționare a disputelor pentru mediul public și privat de afaceri Propusă de însăși comunitatea de afaceri,...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,827FaniÎmi place
222AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente