miercuri, iulie 24, 2024
AcasăREVISTA ONLINEArticoleHyperhuman by Bogdan Predușcă: puterea unei idei, dublată de forța fondurilor de...

Hyperhuman by Bogdan Predușcă: puterea unei idei, dublată de forța fondurilor de investiții

Cel mai recent interviu cu antreprenori români de succes din seria interviurilor găzduite de Revista Patronatului Român, îl are în centru pe Bogdan Predușcă, fondator și CEO Hyperhuman, o platformă de antrenamente de fitness personalizate, ce folosește tehnologia AI.

Care a fost traiectoria profesională a lui Bogdan până a ajunge la Hyperhuman, ce presupune să lucrezi nu cu unul, ci mai multe fonduri de investiții, despre care același Bogdan avertizează că nu trebuie privite ca un scop în sine, veți afla din acest interviu foarte interesant. Cât despre mediul actual antreprenorial și cât de mult s-a schimbat acesta, fondatorul Hyperhuman spune deschis: „Creatori individuali deja au tool-uri și platforma să ajungă la audiențe globale și să-și monetizeze experiența”.

Luca Dinulescu
Luca Dinulescu este scriitor și jurnalist, având la activ patru volume publicate, fost bursier J.W.Fulbright pe scenaristică de film și televiziune (în cadrul New York Film Academy), fost bursier al Uniunii Scriitorilor din România, fost rezident al Festivalului de Literatură și Traducere Iași (FILIT), finalist al concursului de scenarii de lung-metraj HBO-TIFF (2005). În presă, comentează frecvent pe teme sociale, economice și politice pe blogurile Adevărul, fiind de asemenea fost colaborator al publicațiilor România Liberă și Academia Cațavencu, dar și realizator TV în cadrul unor trusturi precum PRO TV, Digi 24 și Prima TV.

SmartLab 5.0 – INACO, inițiativa pentru competitivitate, la Buchatest Tech Week

Interviu cu Andreea Maria Paul, președinte INACO despre cel mai nou Start Lab 5.0 Ce ne spui despre Smart Lab? Smart Lab este cel mai...

„Obiectivul meu principal în acest proiect a fost să realizăm acest...

Prin emisiunea Educație, Antreprenoriat și Antreprenoriat Social, Revista Patronatului Român face încă un pas pentru promovarea antreprenoriatului social, al educației în general, atât al...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,917FaniÎmi place
412AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro