sâmbătă, noiembrie 26, 2022
AcasăREVISTA ONLINEArticoleHyperhuman by Bogdan Predușcă: puterea unei idei, dublată de forța fondurilor de...

Hyperhuman by Bogdan Predușcă: puterea unei idei, dublată de forța fondurilor de investiții

Cel mai recent interviu cu antreprenori români de succes din seria interviurilor găzduite de Revista Patronatului Român, îl are în centru pe Bogdan Predușcă, fondator și CEO Hyperhuman, o platformă de antrenamente de fitness personalizate, ce folosește tehnologia AI.

Care a fost traiectoria profesională a lui Bogdan până a ajunge la Hyperhuman, ce presupune să lucrezi nu cu unul, ci mai multe fonduri de investiții, despre care același Bogdan avertizează că nu trebuie privite ca un scop în sine, veți afla din acest interviu foarte interesant. Cât despre mediul actual antreprenorial și cât de mult s-a schimbat acesta, fondatorul Hyperhuman spune deschis: „Creatori individuali deja au tool-uri și platforma să ajungă la audiențe globale și să-și monetizeze experiența”.

Luca Dinulescu
Luca Dinulescu este scriitor și jurnalist, având la activ patru volume publicate, fost bursier J.W.Fulbright pe scenaristică de film și televiziune (în cadrul New York Film Academy), fost bursier al Uniunii Scriitorilor din România, fost rezident al Festivalului de Literatură și Traducere Iași (FILIT), finalist al concursului de scenarii de lung-metraj HBO-TIFF (2005). În presă, comentează frecvent pe teme sociale, economice și politice pe blogurile Adevărul, fiind de asemenea fost colaborator al publicațiilor România Liberă și Academia Cațavencu, dar și realizator TV în cadrul unor trusturi precum PRO TV, Digi 24 și Prima TV.
espressocafe.ro
nemira.ro
george.bcr.ro

postări recente:

spot_img
7,680FaniÎmi place
162AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img

recomandate:

decathlon.ro

Evenimente:

watchshop.ro