vineri, mai 24, 2024
AcasăREVISTA ONLINEComunicate de presaGlobalizarea Mediului de Afaceri Românesc - tema Conferinței A_BEST “Ascensiunea în Mediul...

Globalizarea Mediului de Afaceri Românesc – tema Conferinței A_BEST “Ascensiunea în Mediul de Business prin Limbile Străine”, ediția a VII-a

A_BEST, unul dintre cele mai mari centre independente de învățare a limbilor străine din România, organizează în data de 05 Mai 2022, de la orele 18.00, la Palatul Noblesse, din București, Conferința „Ascensiunea în mediul de business prin limbile străine”, ed. a VII-a, în colaborare cu nume valoroase din mediul de afaceri. Acest eveniment se adresează profesioniştilor de resurse umane din companiile multinaționale, managerilor din companii, precum și antreprenorilor.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Apartenența la o lume globală de business prin limbile străine, remote work & digitalizare, misiunea marca A BEST pentru România, de peste 13 ani, în cifre:

Cu un portofoliu de peste 15 limbi străine, trei acreditări internaționale și una națională, Centrul de Limbi Străine A_BEST a avut, de-a lungul celor peste 13 ani de activitate pe piața de profil, aproximativ 400 de clienți persoane juridice (companii multinaționale sau naționale, din domenii diverse precum: FMCG, retail, logistică, banking, PHARMA, transport, banking, IT&C, BPO, TELECOM, asigurări, turism etc, instituții, ambasade etc).

În ultimii 5 ani, echipa A_BEST a livrat peste 40.000 de ore de cursuri corporate de limbi străine, cu preponderență de limba engleză, franceză și germană, dintre care aproximativ 18.000 de ore în perioada de pandemie, integral online.

De ce să investești în cursuri de limbi străine pentru angajatii tăi?

Studiul PIMLICO (Promoting, Implementing, Mapping Language and Intercultural Communication Strategies in Organisations and Companies) efectuat în 20 de state membre ale UE subliniază creşterea cu 10-25% a vânzărilor în cazul companiilor care au o strategie coerentă privind limbile străine.

Continuăm misiunea noastră de globalizare a mediului de afaceri românesc

Onorăm eforturile companiilor ce au investit în cursuri de limbi străine alături de A_BEST și, de asemenea, continuăm misiunea noastră 𝐝𝐞 𝐠𝐥𝐨𝐛𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞 𝐚 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐝𝐞 𝐚𝐟𝐚𝐜𝐞𝐫𝐢 𝐫𝐨𝐦â𝐧𝐞𝐬𝐜. Anul acesta, îi premiem pe cei mai buni dintre cei buni, oferindu-le 𝐓𝐫𝐨𝐟𝐞𝐮𝐥 𝐀_𝐁𝐄𝐒𝐓 – 𝐁𝐮𝐬𝐢𝐧𝐞𝐬𝐬 𝐖𝐢𝐭𝐡𝐨𝐮𝐭 𝐁𝐨𝐫𝐝𝐞𝐫𝐬. Scopul acestui premiu este acela de a încuraja companiile să investească în cursuri de limbi străine pentru angajații lor, investiție care se traduce prin creșterea afacerii, dezvoltarea competențelor forței de muncă din România, internaționalizarea mediului de afaceri românesc, atragerea de investiții străine în România.”, declară Aura Icodin, Founder & CEO – Centrul de Limbi Străine A_BEST,  organizatorul Conferinței. 

Din panelul moderat de Mădălina Samoilă, Jurnalist, Public Speaker & Media Trainer, vor face parte, în calitatea de 𝐬𝐩𝐞𝐚𝐤𝐞𝐫𝐢 (în ordine alfabetică):

♦️ Adela Jansen – Board Director

♦️ Ileana Botez –  Head of Listing & Coordinator of Fluent in Finance educational program, Bursa de Valori București

♦️ Loreda Dragomir – Director Permanent Placement, Professional Recruitment Executive Search Division, Adecco Romania

♦️ Laura Drăghici – Employee Experience Manager, Teleperformance.

Gazda evenimentului va fi Aura Icodin, Founder & CEO – Centrul de Limbi Străine A_BEST.

Invitații se vor bucura și de un recital de voce special, oferit de solista Meena Cristiana, în stilurile jazz și  bossa nova.

Accesul la conferință se face exclusiv pe baza invitaţiei, în limita locurilor disponibile, şi nu presupune nicio taxă de participare.

Limba în care se va derula evenimentul: limba română.

Evenimentul este de tip hibrid, se va transmite și online.

𝐎𝐫𝐠𝐚𝐧𝐢𝐳𝐚𝐭𝐨𝐫:

Centrul de Limbi Străine A_BEST

𝐏𝐀𝐑𝐓𝐄𝐍𝐄𝐑𝐈 EVENIMENT (în ordine alfabetică):

DPH

Dynamic Business Connections

EBW

InspirAction

Nexus HRP

Open4Business

StarPerformining

TBS – Total Business Solutions

UndeLucram.ro

PARTENERI MEDIA (în ordine alfabetică)

Comunicatedepresa.ro

Revista Patronatului Român

Fiți alături de noi ca să aflați către cine va merge 𝐓𝐫𝐨𝐟𝐞𝐮𝐥 𝐀_𝐁𝐄𝐒𝐓 – 𝐁𝐮𝐬𝐢𝐧𝐞𝐬𝐬 𝐖𝐢𝐭𝐡𝐨𝐮𝐭 𝐁𝐨𝐫𝐝𝐞𝐫𝐬 în 2022, la Conferința “Ascensiunea în mediul de business prin limbile străine”, editia cu numărul VII, în format inedit!

Despre Centrul de Limbi Străine A_BEST

A_BEST a fost înfiinţat în 2008 şi este unul dintre cele mai mari centre independente de învățare a limbilor străine din București, România. A_BEST oferă servicii lingvistice complete, la standarde internaţionale: cursuri de limbi străine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba română pentru expaţi; cursuri de limbi străine pentru copii și adolescenți; testări cu recunoaștere internațională; traduceri; audit lingvistic; evenimente dedicate mediului academic.

Cu un portofoliu de peste 15 limbi străine, trei acreditări internaționale și una națională, Centrul de Limbi Străine A_BEST a avut, de-a lungul celor peste 13 ani de activitate pe piața de profil, aproximativ 400 de clienți persoane juridice (companii multinaționale sau naționale, din domenii diverse precum: FMCG, retail, logistică, banking, PHARMA, transport, banking, IT&C, BPO, TELECOM, asigurări, turism etc, instituții, ambasade etc).

🎥 Asociația NIA Neurodiversity Academy

🎥 Educație, Antreprenoriat și Antreprenoriat social / Asociația NIA Neurodiversity Academy 🎤 Invitat: Steluța Moisescu, Președinte și fondator Asociația NIA Neurodiversity Academy Director General...

SUNWAVES FESTIVAL, SW DUNES ÎN RAS AL-KHAIMAH, UAE, 02-05 MARTIE 2023

PRIMUL BRAND ROMÂNESC CE ORGANIZEAZĂ UN FESTIVAL DE MUZICĂ ÎN EMIRATELE ARABE UNITE. PRIMUL FESTIVAL DIN LUME CE PRIMEȘTE APROBARE PENTRU A-ȘI DESFĂȘURA PROGRAMUL...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,933FaniÎmi place
412AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro