miercuri, martie 22, 2023
AcasăREVISTA ONLINEArticoleGala premiilor de excelență în industria de securitate - OSPA 2022

Gala premiilor de excelență în industria de securitate – OSPA 2022

The Outstanding Security Performance Awards este un program realizat de “World Excellence Award” și este organizat în România în colaborare cu Federația Servicilor de Securitate.

Este un proiect mondial care deja se desfășoară în 12 țări de pe șase continente, în acest an alăturându-se familiei OSPA: Irlanda, Noua Zeelandă, Franța, Canada.

Premiile OSPA sunt o cale de stimulare a excelenței profesionale, de recunoaștere, de promovare a performanței la nivel individual și la nivel de organizație.

The Outstanding Security Performance Awards a început ca un proiect academic ce se concentrează asupra celor mai bune practici în materie de evaluare și de și apreciere a performanței profesionale în securitatea privată.

În prezent OSPA reprezintă un sistem complet, independent, obiectiv, care premiază performanța la nivel de excelență, recunoscut și apreciat de comunitatea profesioniștilor din securitatea privată la nivel internațional.

Gala OSPA din acest an susține organizația Crucea Roșie România, iar o parte din încasările realizate cu acest prilej vor fi donate campaniei “Umanitatea nu are limite” pentru ajutorarea populației civile care se refugiază din calea războiului din Ucraina.

Jurizarea s-a făcut în cadrul unui proces complex bazat pe criterii obiective și științifice derulat pe mai multe planuri, atât în România cât și în Marea Britanie.

Câștigătorul categoriei cu numele “Doamne de excepție în industria de securitate” a fost doamna Florentina Voinea – Tiger Security Services, despre care juriul a spus: “este un agent de securitate ideal, inteligentă, spontană, dedicată și orientată în serviciul clientului”

Câștigătorul categoriei cu numele “Manageri și Directori de securitate in house” a fost Tiberiu Vișoiu- Garrett Advancing Motion, despre al cărui proiect juriul a spus: “este unul modern, complex, agreat, iar intenția grupului de a-l aplica la unități din alte țări confirmă utilitatea acestuia”

Câștigătorul categoriei cu numele “Manageri și Directori de securitate din companii de Securitate” a fost Ruslan Dumitras – Guard One, despre care juriul a spus: “atunci când experiența profesională se combină cu leadershipul rezultă soluții inovative adaptate prezentului”

Câștigătorul categoriei cu numele “Instalatori și Integratori de sisteme de Securitate” a fost Guard One, despre care jurul a spus: “avem în față o soluție integrată cu un management centralizat corect aplicată, un proiect de importanță strategică deosebită, care a avut ca efect și o reducere impresionantă a cheltuielilor”

Câștigătorul categoriei cu numele “Agenți de securitate” a fost Vasile Păcurar – Civitas, despre care jurul a spus: “aveți curaj stăpânirea de sine și asta v-a ajutat să acționați decisiv într-un moment critic salvând probabil viața la zeci de persoane”

Câștigătorul categoriei cu numele “Consultanți de securitate și Evaluatori de risc la securitatea fizică” a fost Nagy Robert Attila – Ariola/Sectra, despre care juriul a spus: “aveți o abordare corectă și onestă a evaluării de risc și în plus dați dovadă de înțelegere a perspectivei clientului.”

Ultimul câștigător al premiilor OSPA din categoria “Premiul pentru întreaga carieră dedicată securității” a fost acordat unei personalități din domeniul securității fizice în România, atât pentru tenacitatea activității în sectorul bancar, cât și prin determinare, spirit de cooperare în relația cu autoritățile, asociațiile profesionale și mediul de afaceri si anume Alin Lupea.

Conferința Business 360 Men and Women in Business – Speakeri Panel...

Conferința Business 360 Men and Women in Business a avut loc pe 22 iunie, la Palatul Camerei de Comerț și Industrie București, eveniment organizat de...

Revista Presei

Știri Relevante în Ziarul Financiar: Guvernul şi Coaliţia pentru Dezvoltarea României au semnat un acord de colaborare privind consultarea pe şase teme strategice pentru...

Redefinim orizontul afacerilor: Adina Tarry & Cezar Iulian Armașu – Partenerii...

În emisiunea „Redefinim orizontul afacerilor” de săptămâna aceasta, Cezar Iulian Armașu împreună cu Adina Tarry au discutat despre cum să ne alegem partenerii de...

Revista Presei

Știri Relevante în Ziarul Financiar: BestJobs: Tinerii încep să caute joburi sezoniere sau internship-uri: 43% dintre ofertele de muncă se adresează candidaţilor fără experienţă...
espressocafe.ro
nemira.ro
spot_img

video

spot_img
7,748FaniÎmi place
222AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img
spot_img

evenimente

spot_img

asociarii, patronate

spot_img