luni, octombrie 2, 2023
AcasăREVISTA ONLINEArticoleGala premiilor de excelență în industria de securitate - OSPA 2022

Gala premiilor de excelență în industria de securitate – OSPA 2022

The Outstanding Security Performance Awards este un program realizat de “World Excellence Award” și este organizat în România în colaborare cu Federația Servicilor de Securitate.

Este un proiect mondial care deja se desfășoară în 12 țări de pe șase continente, în acest an alăturându-se familiei OSPA: Irlanda, Noua Zeelandă, Franța, Canada.

Premiile OSPA sunt o cale de stimulare a excelenței profesionale, de recunoaștere, de promovare a performanței la nivel individual și la nivel de organizație.

The Outstanding Security Performance Awards a început ca un proiect academic ce se concentrează asupra celor mai bune practici în materie de evaluare și de și apreciere a performanței profesionale în securitatea privată.

În prezent OSPA reprezintă un sistem complet, independent, obiectiv, care premiază performanța la nivel de excelență, recunoscut și apreciat de comunitatea profesioniștilor din securitatea privată la nivel internațional.

Gala OSPA din acest an susține organizația Crucea Roșie România, iar o parte din încasările realizate cu acest prilej vor fi donate campaniei “Umanitatea nu are limite” pentru ajutorarea populației civile care se refugiază din calea războiului din Ucraina.

Jurizarea s-a făcut în cadrul unui proces complex bazat pe criterii obiective și științifice derulat pe mai multe planuri, atât în România cât și în Marea Britanie.

Câștigătorul categoriei cu numele “Doamne de excepție în industria de securitate” a fost doamna Florentina Voinea – Tiger Security Services, despre care juriul a spus: “este un agent de securitate ideal, inteligentă, spontană, dedicată și orientată în serviciul clientului”

Câștigătorul categoriei cu numele “Manageri și Directori de securitate in house” a fost Tiberiu Vișoiu- Garrett Advancing Motion, despre al cărui proiect juriul a spus: “este unul modern, complex, agreat, iar intenția grupului de a-l aplica la unități din alte țări confirmă utilitatea acestuia”

Câștigătorul categoriei cu numele “Manageri și Directori de securitate din companii de Securitate” a fost Ruslan Dumitras – Guard One, despre care juriul a spus: “atunci când experiența profesională se combină cu leadershipul rezultă soluții inovative adaptate prezentului”

Câștigătorul categoriei cu numele “Instalatori și Integratori de sisteme de Securitate” a fost Guard One, despre care jurul a spus: “avem în față o soluție integrată cu un management centralizat corect aplicată, un proiect de importanță strategică deosebită, care a avut ca efect și o reducere impresionantă a cheltuielilor”

Câștigătorul categoriei cu numele “Agenți de securitate” a fost Vasile Păcurar – Civitas, despre care jurul a spus: “aveți curaj stăpânirea de sine și asta v-a ajutat să acționați decisiv într-un moment critic salvând probabil viața la zeci de persoane”

Câștigătorul categoriei cu numele “Consultanți de securitate și Evaluatori de risc la securitatea fizică” a fost Nagy Robert Attila – Ariola/Sectra, despre care juriul a spus: “aveți o abordare corectă și onestă a evaluării de risc și în plus dați dovadă de înțelegere a perspectivei clientului.”

Ultimul câștigător al premiilor OSPA din categoria “Premiul pentru întreaga carieră dedicată securității” a fost acordat unei personalități din domeniul securității fizice în România, atât pentru tenacitatea activității în sectorul bancar, cât și prin determinare, spirit de cooperare în relația cu autoritățile, asociațiile profesionale și mediul de afaceri si anume Alin Lupea.

Camera bucureșteană reia tradiția organizării Topurilor de sector

După 14 ani, Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București (CCIB) reia tradiția organizării etapei pe sector a Topului firmelor din Capitală. Astfel,...

Crește-ți vânzările cu 30%!

Majoritatea antreprenorilor și oamenilor de marketing fac promovare multi-channel. Adică promovare pe mai multe canale precum Facebook, Instagram, TikTok, Blog, ADS și Campanii de...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,827FaniÎmi place
222AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente