sâmbătă, iunie 3, 2023
AcasăREVISTA ONLINEComunicate de presaFragil – vernisaj expoziție personală de pictură și lansare de carte

Fragil – vernisaj expoziție personală de pictură și lansare de carte

După ce în iunie 2021, Elena Otilia a organizat la Biblioteca Națională a României vernisajul expoziției personale de pictură „INANNA – mister și mitologie”, simultan cu lansarea volumului de poezii „Androgin”, precum şi lansarea albumului personal de artă, artista vine în faţa iubitorilor de artă cu un nou eveniment intitulat „Fragil”.

Evenimentul la care sunt invitați să participe iubitorii de artă va avea loc pe data de 16 septembrie, începând cu ora 18:00, în sala Scriptorium a Bibliotecii Naționale a României, unde vă așteaptă gazdele, organizatorii și invitații speciali: artistul Elena Otilia, Silvia Colfescu – Director Editura Vremea, Cezar Iulian Armașu – Director Revista Patronatului Român, actrița Crina Matei, Aristotel Bunescu – critic de artă, moderatorul Crina Diculescu și partenerul evenimentului „In Vino Veritas” care oferă wine corner pentru pasionaţii de degustări.

În spatele numelui de artist Elena Otilia se află Elena Otilia Tărîţă Cîmpeanu, care este în același timp poet, jucătoare și pasionată de jocul Go (joc de strategie și logică), pictor și arhitect cu experiență.

„Fragil” este cel de-al zecelea volum de poezii publicat de Elena Otilia.
Tablourile expuse cu prilejul vernisajului sunt inspirate în parte de poemele autoarei, după cum și unele dintre poezii au ca sursă de inspirație picturile realizate de Elena Otilia.

Volumul de debut s-a intitulat „Poeme naive” și a apărut în anul 2012. Au urmat: „Parfum nebun” – 2013, „De nouă vieți”– 2014, „Cântec de păpădie” – 2015, „De m-aș întoarce-n timp” – 2016, „Ireal paradis” – 2017.
În anul 2015 debutează cu poezie pentru copii prin volumul „Poezii de colorat” presărat cu ilustrații de colorat, unele dintre ele fiind create chiar de autoare.
În 2018, autoarea publică „Alt regat”, urmat de „Metamorfoza luminii” un an mai târziu și de „Androgin” în 2020.
Toate cele zece volume prezintă pe prima copertă câte un tablou semnat de autoare.

Expoziția de pictură este deschisă publicului în perioada 16 – 29. 09. 2022 Relații la telefon 0724 30 42 47.


Cezar Iulian Armasu
Director Revista Patronatului Roman, Revista de cultura, sah si business Pallas Athena - https://pallasathena.ro/

Consiliul de instruire în industria construcțiilor

A devenit de la sine înțeles, atunci când întrebi un antreprenor sau un manager despre principalele provocări cu care se confruntă, să auzi că...

🟥 La închiderea ședinței de tranzacționare de astăzi la BVB, indicii...

Cea mai mare scădere, de 0,6%, a fost înregistrată de ROTX, indice dezvoltat de BVB împreună cu Bursa de Valori din Viena (Wiener Borse...

🟥 Bursa de Valori București a închis ședința de tranzacționare miercuri...

Cea mai mare scădere, de 0,67%, a fost înregistrată de BET-NG, indicele companiilor din sectorul energetic. Indicele de referință al pieței locale de capital BET,...

🟩 Indicii bursieri pe verde la închiderea ședinței de tranzacționare de...

Cea mai mare creștere, de 1,64%, a fost înregistrată de BET-NG, indicele companiilor din sectorul energetic. Indicele de referință al pieței locale de capital BET,...
espressocafe.ro
nemira.ro
spot_img

video

spot_img
7,775FaniÎmi place
222AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img
spot_img

evenimente

spot_img

asociarii, patronate

spot_img