vineri, martie 1, 2024
AcasăREVISTA ONLINEComunicate de presaFragil – vernisaj expoziție personală de pictură și lansare de carte

Fragil – vernisaj expoziție personală de pictură și lansare de carte

După ce în iunie 2021, Elena Otilia a organizat la Biblioteca Națională a României vernisajul expoziției personale de pictură „INANNA – mister și mitologie”, simultan cu lansarea volumului de poezii „Androgin”, precum şi lansarea albumului personal de artă, artista vine în faţa iubitorilor de artă cu un nou eveniment intitulat „Fragil”.

Evenimentul la care sunt invitați să participe iubitorii de artă va avea loc pe data de 16 septembrie, începând cu ora 18:00, în sala Scriptorium a Bibliotecii Naționale a României, unde vă așteaptă gazdele, organizatorii și invitații speciali: artistul Elena Otilia, Silvia Colfescu – Director Editura Vremea, Cezar Iulian Armașu – Director Revista Patronatului Român, actrița Crina Matei, Aristotel Bunescu – critic de artă, moderatorul Crina Diculescu și partenerul evenimentului „In Vino Veritas” care oferă wine corner pentru pasionaţii de degustări.

În spatele numelui de artist Elena Otilia se află Elena Otilia Tărîţă Cîmpeanu, care este în același timp poet, jucătoare și pasionată de jocul Go (joc de strategie și logică), pictor și arhitect cu experiență.

„Fragil” este cel de-al zecelea volum de poezii publicat de Elena Otilia.
Tablourile expuse cu prilejul vernisajului sunt inspirate în parte de poemele autoarei, după cum și unele dintre poezii au ca sursă de inspirație picturile realizate de Elena Otilia.

Volumul de debut s-a intitulat „Poeme naive” și a apărut în anul 2012. Au urmat: „Parfum nebun” – 2013, „De nouă vieți”– 2014, „Cântec de păpădie” – 2015, „De m-aș întoarce-n timp” – 2016, „Ireal paradis” – 2017.
În anul 2015 debutează cu poezie pentru copii prin volumul „Poezii de colorat” presărat cu ilustrații de colorat, unele dintre ele fiind create chiar de autoare.
În 2018, autoarea publică „Alt regat”, urmat de „Metamorfoza luminii” un an mai târziu și de „Androgin” în 2020.
Toate cele zece volume prezintă pe prima copertă câte un tablou semnat de autoare.

Expoziția de pictură este deschisă publicului în perioada 16 – 29. 09. 2022 Relații la telefon 0724 30 42 47.


Cezar Iulian Armasu
Cezar Iulian Armasu
Director Revista Patronatului Roman, Director general C.P.ESG.R.

Smart chess for smart business

În șah te familiarizezi și exersezi concepte de strategie și tactică – concepte ce au apărut și s-au dezvoltat în arta războiului. În afaceri se...

Future Trends. Din pasiune pentru sustenabilitate

Seria de evenimente "360 professional business breakfast events" a apartut ca o dezvoltare a conceptului "The Right Business Choice" – serie de emisiuni video...
spot_img
spot_img
spot_img

video

Secretul banilor

Atelier de comunicare

spot_img
7,827FaniÎmi place
290AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro