vineri, mai 24, 2024
AcasăREVISTA ONLINEArticoleFestivalul Internațional „Rezonanțe Sonore Online” 2021 – Ediția a III-a

Festivalul Internațional „Rezonanțe Sonore Online” 2021 – Ediția a III-a

Festivalul Internațional „Rezonanțe Sonore Online” 2021 – Ediția a III-a

Doamna Doina Saliu, o prezență activă la mai multe dezbateri organizate de Revista Patronatului Român pe tema Antreprenoriatul social, este prezentă în aceste zile cu o nouă ediție a Festivalul Internațional „Rezonanțe Sonore Online” 2021.

Vă reamintim cu plăcere că Doamna Doina Saliu, directorul artistic al acestui eveniment are următoarele funcții:
Președinte Asociația Culturală „Arta Sonoră” și Director Artistic al Festivalului Cultural Internațional „Arta Sonoră” – Mogoșoaia, România, Secretar „The Violin Doc” International Online Festival, Profesor la catedra de pian la Colegiul Național de Muzică „George Enescu”, din București

Festivalul Internațional „Rezonanțe Sonore Online” 2021 Ediția a III-a – Pian, Canto și Flaut are loc în perioada 8-10 aprilie 2021.

ATENȚIE!  REZULTATE FINALE ȘI GALA LAUREAȚIILOR este programată în data de 11.04.2021

Festivalul Internațional „Rezonanțe Sonore Online”  a fost creat la solicitarea tinerilor muzicieni dornici de a interpreta lucrările pe care le-au pregătit în această perioadă de izolare. Organizatorul le oferă oportunitatea de a fi creativi, motivați, apreciați, promovați și cunoscuți la nivel național și internațional. Festivalul Internațional „Rezonanțe Sonore Online” este un eveniment cultural-artistic, un festival-concurs de interpretare muzicală, instrumental-vocală, care dorește descoperirea tinerelor talente, să promoveze și să încurajeze tinerii muzicieni, să devină un preambul pentru viitoarea carieră artistică. Dorește să evidențieze importanța încurajării viitorului lumii culturale. Considerăm că este necesară susținerea tinerelor talente prin motivarea participării la concursuri. Asociația Culturală “Arta Sonoră” dorește să vină în sprijinul tinerilor interpreți în ceea ce privește activitatea competițională indispensabilă în procesul de educație atipic, precum și în dezvoltarea personalității artistice în această perioadă deosebit de dificilă.

PUBLICARE PE PAGINA DE FACEBOOK A ”ASOCIAȚIEI CULTURALE ARTA SONORĂ” https://facebook.com/ac.artasonora, după cum urmează: 8-10 aprilie 2021 Difuzarea înregistrărilor pe YouTube Jurizarea prestațiilor Votul publicului pentru obținerea celui mai mare număr de LIKE-uri 11 aprilie 2021 Afișarea Rezultatelor Finale – pe pagina de Facebook a Asociației Culturale ”Arta Sonoră” și pe website-ul https://artasonora.ro/rezonanteonline, și ”Gala Laureațiilor” – Recital online difuzat pe site-ul Muzelui Național ”George Enescu.

Ca un om care trece prin lume cu  ochii deschiși, nu pot să nu remarc faptul că și în orașul meu provizoriu, mă refer alici la Breaza de Prahova, am descoperit-o, cu mare plăcere pe Doamna Saliu.

În anii trecuți, am remarcat în programul cultural un impresionant festival internațional găzduit de eleganta sală a Primăriei brezene.

Am avut plăcerea să scriu despre acest personaj, de mai multe ori. Am revăzut-o cu bucurie cu ocazia Festivalului OM BUN, care a avut loc în urmă cu câteva zile în urbea noastră.

Acum am scos toate evenimentele din programul personal, deoarece timp de mai multe zile nu vreau să ratez evoluțiile tinerilor muzicieni.

Îmi reamintesc cu mare plăcere de recenta reuniune de la Mogoșoaia, unde a fost prezentă o echipă puternică a Revistei Patronatului Român, iar gazetarii de la publicația Pallas Athena  (https://pallasathena.ro/) au realizat mai multe interviuri.

Invităm pe toți cei care palpită pentru arta armoniilor sonore să fie participanți în mediul virtual la acest eveniment de seamă din actualitatea muzicală Românească.

Aristotel Bunescu – Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România


Aristotel Bunescu
a condus, în calitate de redactor șef, ziarul național Tineretul Liber; a lucrat peste 30 de ani la AGENȚIA NAȚIONALĂ DE PRESĂ AGERPRES, la departamentele politic, cultură, sport; este realizator de emisiuni de radio și televiziune, a scris la agențiile naționale de presă AM PRESS, AMOS NEWS, MAGNA NEWS, etc A avut rubrică de artă și cultură în revistele NAȚIUNEA, TOP BUSINESS și OPINIA NAȚIONALĂ. Deține mai multe premii de presă, vorbește la vernisaje de artă plastică și la alte evenimente culturale, sportive, sociale. Pentru asta are colecție de … papioane. Președintele Departamentului de Critică și Istorie a Artei, din cadrul Uniunii Creatorilor Profesioniști Editor la Agenția de presă culturală și sportiva

VEȘMINTE ALE TRECUTULUI EXPOZIȚIE DE COSTUME ȘI PODOABE TRADIȚIONALE DIN BANAT

VEȘMINTE ALE TRECUTULUI - EXPOZIȚIE DE COSTUME ȘI PODOABE TRADIȚIONALE DIN BANAT 23 mai – 16 iunie 2024, Sala Noua Galerie Muzeul Național al Țăranului Român Muzeul Național...

18 MAI 2024 LA MUZEUL NAȚIONAL AL ȚĂRANULUI ROMÂN

Muzeul Național al Țăranului Român sărbătorește Ziua Internațională a Muzeelor și Noaptea Europeană a Muzeelor, prin mai multe evenimente, care se vor desfășura cu...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,932FaniÎmi place
412AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro