joi, noiembrie 30, 2023
AcasăREVISTA ONLINEAnunturiFeedback acordat participanților la Concursul de eseuri și articole pentru studenți

Feedback acordat participanților la Concursul de eseuri și articole pentru studenți

Revista Patronatului Român anunță organizarea unei sesiuni online, oferită în mod gratuit participanților la concursul de eseuri și articole pentru studenți, în cadrul căreia Doctor în drept Oana Dimitriu va susține un webinar despre regulile de bază ale redactării lucrărilor de specialitate și a eseurilor.

Webinarul va fi organizat pe ZOOM, și constituie un prilej pentru dezvoltarea gândirii creative și vă propune discuții libere și răspunsuri la întrebările participanților.

Doctor în drept Oana Dimitriu, expert în domeniul editorial, publicarea de cărți și articole de specialitate, membru în cadrul Comisiei de evaluare a lucrărilor din concurs, va oferi, în cadrul webinarului, feedback personalizat participanților care își doresc și solicită în mod expres.

Data de organizare a webinarului va fi transmisă aplicanților.

Anunt curs: „VOCEA TA AUTENTICĂ” 8 workshop-uri de Public Speaking pe...

VOCEA TA AUTENTICĂ Vă invit la o serie de 8 workshop-uri săptămânale ce vă vor transforma radical în bine modul în care comunicați în...

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului CAUTĂ INFLUENCERI!

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului dorește să promoveze România prin intermediul formatorilor de opinie! Ministerul Antreprenoriatului și Turismului (MAT) realizează o consultare de piață, în vederea...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,827FaniÎmi place
290AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente