duminică, iunie 4, 2023
AcasăREVISTA ONLINEComunicate de presa”Ești mai frumoasă decât crezi!” - o campanie despre puterea frumuseții

”Ești mai frumoasă decât crezi!” – o campanie despre puterea frumuseții

În luna martie, PADIR – Patronatul Antreprenorilor din Industria Înfrumusețării din România a oferit la inițiativa GRAL Medical și Oncofort, pacientelor oncologice un mic rasfaț! Știm cu toții că frumusețea interioară se transmite în exteriorul fiecăruia dintre noi dar sunt momente în viață când nu mai credem în puterea frumuseții noastre. Felul în care noi ne vedem ne impactează calitatea vieții noastre, iar acest lucru se simte mult mai profund în cazul femeilor ce poarta cu ele povara unui diagnostic de cancer.

Campania ”Ești mai frumoasă decât crezi!” organizată de GRAL Medical în parteneriat cu PADIR, desfășurată în perioada 14-16 martie, a fost una plină de emoții pozitive, profesioniștii din industria înfrumusețării reușind să redea pacientelor sub tratament oncologic, măcar pentru un moment, bucuria de a se simți frumoase. Pacientele oncologice au avut  parte de o zi de răsfat, de proceduri cosmetice și de vouchere pentru proceduri de micropigmentare oferite de Cocktail and Makeup Party – Laura Perian, Cătălina Popescu, Simetric Academy – Larisa Tănase, Diana Gulan, Eliza Nae și Evident Body & Beauty. “Dorința noastră este să fim alături de pacientele noastre la fiecare pas și să le sprijinim și emoțional, nu doar medical”, au declarant reprezentantii Gral Medical.

”Știm ca serviciile de înfrumusețare nu sunt doar un moft ci o necesitate, însă adesea uităm de puterea rujului roșu, cum îmi place mie să spun. Atunci când îți reamintești că ești frumoasă, când îți place ceea ce vezi în oglindă, lucrurile se schimbă inevitabil, recapeți încrederea în tine și simți că poți muta munții din loc. Felicit atât membri PADIR care au răspuns afirmativ acestei acțiuni dar și colectivului GRAL Medical și Oncofort pentru empatia pe care o manifestă față de pacienții lor.”, a declarat Corina Munteanu, președinte PADIR.

Evenimentul s-a desfășurat în incinta Spitalului Oncofort și GRAL Medical din strada Traian Popovici nr. 79-91, București, în perioada 14-16 martie 2023!

Despre PADIR
PADIR este organizația antreprenorilor din industria înfrumusețării care promovează și apără drepturile și interesele membrilor săi și îi informează despre legislația și reglementările industriei la nivel european și național; reprezintă industria în relația cu autoritățile publice și centrale, cu sindicatele și cu alte organizații non-guvernamentale; impulsionează procesul de constituire și dezvoltare a societăților comerciale; inițiază, realizează și derulează implementare de proiecte și programe și atrage resurse publice sau private din țară și din străinătate pentru realizarea investițiilor în industria înfrumusețării; promovează creșterea nivelurilor de profesionalizare și recunoașterea acestora; este singura organizatie din Romania, numita de Autoritatea Națională pentru Calificări ca având drept exclusiv de avizare a standardelor ocupaționale din industria înfrumusețării.

Despre  GRAL Medical
GRAL Medical este compania medicală cu capital 100% românesc care a marcat cele mai multe premiere din sistemul medical autohton în cei 21 ani de activitate. Pe lângă laboratoarele performante, clinicile și centrele de recoltare din toata țara, o retea de aproape 80 de centre, GRAL Medical a deschis și rețeaua de spitale OncoFort – Primul Centru Privat de Excelență în Tratarea Cancerului din România cu diagnostic și tratament (radioterapie, chimioterapie) și consult de specialitate internațional (second opinion).


Conferința Internaţională Tourism and Rural Space in National and International Context...

Conferențiar univ. dr. Cristina-Emanuela DASCĂLU, PhD, poetă, prozatoare, critic literar, artist plastic, realizator de emisiuni radio și TV, cadru didactic titular al Facultății de...

Aprobare Ordonanţă de Urgență pentru modificarea și completarea unor acte normative...

La propunerea Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor, a fost aprobată, în ședința de Guvern de astăzi, Ordonanța de Urgență cu privire la organizarea și...

🎥 Emisiunea „Arhitectura de ieri, de astăzi, de mâine” / Palatul...

🎥 Emisiunea "Arhitectura de ieri, de astăzi, de mâine" 📌 Palatul Suter Cuvinte cheie: https://www.youtube.com/watch?v=DxQKoGbiwvQ ”Povestea clădirii se duce în urmă cu mai bine de o sută de...

🎥 Capitalul Românesc 28 mai 2023

🎥 Capitalul Românesc 28 mai 2023 🎬 Producator: Revista Patronatului Român Cuvinte cheie: Bursa de Valori București, Studiu ING, Euroobligațiuni. https://www.youtube.com/watch?v=JP_p3PGNSUM 📌 Știri, Revista Presei / Retrospectiva săptămânii...
espressocafe.ro
nemira.ro
spot_img

video

spot_img
7,775FaniÎmi place
222AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img
spot_img

evenimente

spot_img

asociarii, patronate

spot_img