sâmbătă, mai 25, 2024
AcasăREVISTA ONLINEArticoleCopacul Dorințelor: Amintiri din Copilărie este primul film lansat ca NFT Film...

Copacul Dorințelor: Amintiri din Copilărie este primul film lansat ca NFT Film Frames

Un număr total de 12.432 de NFT-uri alcătuite din cadre de film, ce reprezintă numărul total de vizite la domiciliu efectuate de HOSPICE Casa Speranței în 2021, au fost puse spre vânzare de pe 25 martie, cu ocazia premierei filmului: Copacul Dorințelor: Amintiri din Copilărie.

Banii proveniți din achizitionarea NFT-urilor contribuie la ajutorul oferit copiilor și adulților bolnavi incurabili. Acest proiect a fost implementat de Oveit and Minternational Affairs. În premieră mondială, aceștia au dezvoltat un sistem avansat de inteligență artificială pentru a extrage cele mai clare 12.432 cadre și a le oferi spre vânzare comunității de susținători.

NFT înseamnă „Non Fungible Token”. Bunurile pot fi fungibile sau nefungibile. Mărfurile fungibile sunt cele care pot fi determinate prin număr, măsură sau greutate, astfel încât pot fi înlocuite unele cu altele de același fel în executarea unei obligații, de exemplu banii reprezintă bunuri fungibile. NFT sunt bunuri nefungibile, adică bunuri determinate individual care nu pot fi înlocuite cu alte bunuri. Ele sunt unice.

Copacul dorințelor: Amintiri din copilărie este un film destinat atât celor mici, cât și întregii familii și este primul film fantastic românesc de familie lansat în ultimii 30 de ani. Filmul este inspirat din fapte reale, prezentând povestea Marei și a prietenilor ei, care pornesc într-o aventură ce îi duce în lumea uneia dintre cele mai cunoscute cărți pentru copii din România: Amintiri din copilărie, scrisă de Ion Creangă.

Asociat cu o organizație caritabilă și inspirat de poveștile adevărate ale HOSPICE Casa Speranței, filmul își propune să susțină misiunea fundației în România și să își aducă contribuția prin conștientizarea pe care o poate crea în rândul iubitorilor de film, precum și prin strângerea de fonduri pe care o propune.

Copacul dorințelor: Amintiri din copilărie este, de fapt, o metaforă ce sugerează să prețuim  fiecare moment al vieții noastre. 50% din încasări vor fi donate Fundației HOSPICE Casa Speranței. Costul unei NFT este echivalentul în Ethereum (ETH) a 250 de lei, sumă care reprezintă costul unei vizite de îngrijire la domiciliu. https://copaculdorintelor.ro/nft

 

🎥 Asociația NIA Neurodiversity Academy

🎥 Educație, Antreprenoriat și Antreprenoriat social / Asociația NIA Neurodiversity Academy 🎤 Invitat: Steluța Moisescu, Președinte și fondator Asociația NIA Neurodiversity Academy Director General...

întreprinderi sociale

Procedura de acordare a facilităților pentru întreprinderi sociale și întreprinderi sociale de inserție, aprobată de Guvern Guvernul a aprobat o hotărâre prin care sunt modificate...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,932FaniÎmi place
412AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro