sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăREVISTA ONLINEArticoleConferința online “Dezvoltare și inovare în afaceri”, Ediția a IV-a

Conferința online “Dezvoltare și inovare în afaceri”, Ediția a IV-a

Context
Organizatori
Agenda conferintei
Inregistrare

Motto: “Nu cunosc regulile gramaticii. Dacă vrei să convingi oamenii să facă ceva sau să cumpere ceva, mi se pare că ar trebui să folosești limbajul lor” – David Ogilvy

Context

Conferința online “Dezvoltare si inovatie in afaceri”, Editia a IV-a se va desfasura joi, 04.02.2021, incepand cu ora 16:00 – sesiune ZOOM transmisa live online pe social media – LINK PAGINA

Esti membru Confederatia Patronatul Roman? Pentru înscriere la sesiunea ZOOM accesează LINK
Esti interesat sa participi, desi nu esti membru patronat? – Esti binevenit! Pentru înscriere la sesiunea ZOOM accesează LINK
Poti opta pentru listarea in lista participantilor pe pagina oficiala a evenimentului.

Conferinta face parte din programul Confederatiei Patronatul Roman “Prioritate acordata antreprenorilor si mediului de afaceri romanesc”; program ce scoate in evidenta faptul ca resursele si capacitatea organizatorica a CPR sunt alocate cu prioritate pentru a oferi instrumente utile si resurse pentru dezvoltarea afacerilor, pentru a oferi solutii concrete pentru depasirea dificultatilor cu care se confrunta mediul de afaceri.

Organizatori

Conferinta online “Dezvoltare si inovatie in afaceri” este organizata de Confederatia Patronatul Roman si Revista Patronatului Roman.

Participanții la sesiunea ZOOM pot pune întrebări Speakerilor și participă la dezbateri în secțiunile Q&A.

Agenda conferintei:

“Dezvoltare și inovație în afaceri”, Ediția a IV – a
cu titlul: „Negociere si comunicare in afaceri”

Moderator: Corneliu Calotă

Cuvant de deschidere:

Gheorghe Naghiu – Presedinte Confederatia Patronatul Roman

 

 

Speakeri:

Cezar Iulian Armasu – Vicepresedinte PR si comunicatre Confederatia Patronatul Roman, Director Editura Revista Patronatului Roman, Director Editura Revista online Pallas Athena – revista de cultura, sah si business, consultant afaceri cezariulian.ro – blog „Inspiratie Pentru Afaceri”
Tema: „Cand sunt relevante abilitatile de comunicare si negociere in afaceri?”

Corneliu Calotă – Redactor sef Revista Patronatului Roman. Ziarist cu o bogată experiență de radio, televiziune, presă scrisă și online. A desfășurat activități de presă diverse: reporter, corespondent de presă specializat pe problematică europeană și euroatlantică, prezentator de știri de televiziune, editorialist de politică externă, moderator al unor programe de televiziune de prime time, autor al unor documentare tv premiate intern și internațional, autor și producător al unor programe complexe de televiziune. A realizat interviuri cu zeci de personalități de prim rang ale scenei publice românești și străine.
A ocupat mai multe funcții de management în industria de televiziune. A fost consilier de stat și purtător de cuvânt al Guvernului României.
Este doctor în științe politice, specialitatea Relații Internaționale. Este trainer de Public Speaking și educarea vorbirii (Logopedie). Este cadru didactic asociat la Școala de Studii Politice și Administrative.
Tema: „Branding de organizatie, branding personal.”

Bogdan Crețu – Managerul general Confederația Patronatul Român – Centrul de formare și consultanță pentru Mediul de afaceri.
Activitate profesională concentrată în mare parte pe zona economică (peste 25 ani) și zona de inginerie în speță motoare cu reacție în industria aeronautică (3 ani).
A absovit Facultatea de Aeronave/Institutul Politehnic București -inginer motoare cu reacție
University of Washington în colaborare cu ASE România (ASEBUSS) – EMBA în finance 7 marketing (Executive Master of Business Administration);
Tema: „Negocierea in afaceri”

Radu Ciofu – Producator si redactor emisiuni TV.
De profesie economist, conduce din 2015 agentia de marketing online SEOmark.ro.
Ca principiu, la baza agentie sta performanta financiara. Orice cost in online, este o investitie , si orice investitie ar trebui sa isi recupereze cat mai rapid suma investita.
Tema: „Comunicare si promovare online”

Vali Ciocioi – Trainer, Coach de dezvoltare personala
“Comunicarea”

Formular de înregistrare

Taxa de participare:
60 lei – membrii Confederatia Patronatul Roman
Pentru înscriere la sesiunea ZOOM – plata cu cardul – accesează LINK
90 lei – alte organizatii si persoane interesate
Pentru înscriere la sesiunea ZOOM – plata cu cardul – accesează LINK

Alternativ, completeaza formularul:
  DANU

  Cezar Iulian Armasu
  Cezar Iulian Armasu
  Director Revista Patronatului Roman, Director general C.P.ESG.R.

  Smart chess for smart business

  În șah te familiarizezi și exersezi concepte de strategie și tactică – concepte ce au apărut și s-au dezvoltat în arta războiului. În afaceri se...

  Future Trends. Din pasiune pentru sustenabilitate

  Seria de evenimente "360 professional business breakfast events" a apartut ca o dezvoltare a conceptului "The Right Business Choice" – serie de emisiuni video...
  spot_img
  spot_img
  spot_img

  video

  Secretul banilor

  Atelier de comunicare

  spot_img
  7,827FaniÎmi place
  290AbonațiAbonați-vă
  spot_img

  Abonează-te la newsletter

  spot_img

  evenimente

  george.bcr.ro