vineri, mai 24, 2024
AcasăREVISTA ONLINEArticoleBUSINESS&ACCOUNTING SOLUTIONS

BUSINESS&ACCOUNTING SOLUTIONS

Ne-am înființat în anul 2011 din dorinţa de a ȋmpărtăşi cu ceilalţi ceea ce deja cunoşteam sub o formă legală şi benefică de ambele părţi. Cum “corectitudinea” este cuvântul care ne defineşte, suntem ȋnregistraţi ca şi companie ȋn tabloul Corpului Experțior Contabili și Contabililor autorizați din România. Aşadar, prestăm servicii de contabilitate “pe bune”.

Suntem o echipă de câţiva profesionişti care ne dedicăm fiecărui client ȋn parte astfel ȋncât nevoile să ȋi fie satisfăcute iar legea să fie ȋnţeleasă aşa cum trebuie de fiecare dintre ei.

Viziunea noastră se bazează pe calitate, promptitudine, corectitudine și profesionalism. Credem cu tărie în ele întrucât reprezintă baza creșterii noastre.

Ne propunem ca societatea noastră să fie văzută ca un partener de încredere şi nu un inamic ȋn calea afacerilor clienţilor noştri.

Link societate:

https://solutiidecontabilitate.ro/


Articolul precedent
Articolul următor

Afaceri de success – 23 de ani de XPRIMM

Afaceri de success – 23 de ani de XPRIMM ”ODG – Oameni de success, afaceri de success ”este un podcast ce reprezintă o sursă de...

Ram-Info Training – centru de formare profesionala, acreditat MMPS

Ram-Info Training – centru de formare profesională Povestea noastră Dezvoltare personală și profesională Ce ne recomandă Cursuri Ram-Info Training – centru de formare profesională, acreditat MMPS, înființat în anul...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,932FaniÎmi place
412AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro