mar╚Ťi, iunie 25, 2024
Acas─âF─âr─â categorie­ččęBursa de Valori Bucure╚Öti deschide ╚Öedin╚Ťa de luni cu majoritatea indicilor pe...

­ččęBursa de Valori Bucure╚Öti deschide ╚Öedin╚Ťa de luni cu majoritatea indicilor pe verde

La o ora de la deschiderea ╚Öedin╚Ťei de tranzac╚Ťionare la Bursa de Valori Bucure╚Öti majoritatea indicilor au fost pe verde:

Cea mai semnificativ─â depreciere de 0,74% a fost ├«nregistrat─â de BET-FI, indice ce reflect─â evolu╚Ťia societ─â╚Ťilor de investi╚Ťii financiare (SIF-uri).

Indicele de referin╚Ť─â al pie╚Ťei locale de capital BET, ce reflect─â evolu╚Ťia celor mai tranzac╚Ťionate companii de pe pia╚Ťa reglementat─â a BVB, exclusiv societ─â╚Ťile de investi╚Ťii financiare (SIF-uri) a crescut cu 0,26%.

Evolu╚Ťia indicilor bursieri care iau ├«n considerare lichiditatea:

BET Plus, indice ce include un num─âr variabil de societ─â╚Ťi romane╚Öti listate pe pia╚Ťa reglementat─â a BVB care ├«ndeplinesc criterii minime de selec╚Ťie referitoare la lichiditate ╚Öi capitalizarea bursier─â ajustat─â cu free float, a ├«nregistrat o apreciere de 0,22%.

BET-XT, indice ce reflect─â evolu╚Ťia preturilor celor mai tranzac╚Ťionate 25 de companii de pe Pia╚Ť─â Reglementat─â a BVB, s-a apreciat cu 0,09%.

BET-TR, indice ce reflect─â at├ót evolu╚Ťia preturilor companiilor componente, c├ót ╚Öi dividendele oferite de acestea, a celor mai lichide societ─â╚Ťi rom├óne╚Öti care ├«ndeplinesc cele mai ridicate standarde calitative, listate pe pia╚Ťa reglementat─â a BVB, a a ├«nregistrat o cre╚Ötere de 0,32%.


Indicele celor 30 de societ─â╚Ťi locale sau str─âine, listate pe pia╚Ťa reglementat─â a BVB, cu cea mai mare capitalizare bursier─â ajustat─â, BET-BK a sc─âzut cu 0,06%.

ROTX, indice dezvoltat de BVB ├«mpreun─â cu Bursa de Valori din Viena (Wiener Borse AG) care reflect─â ├«n timp real mi╚Öcarea ac╚Ťiunilor ÔÇśblue chipÔÇÖ tranzac╚Ťionate la Bursa de Valori Bucure╚Öti a ├«nregistrat o depreciere de 0,03%.

Valoarea total─â a tranzac╚Ťiilor a fost la un nivel foarte sc─âzut, de 5,17 milioane lei / 1,05.

Ac╚Ťiunile Banca Transilvania au ├«nregistrat o apreciere de 0,16%, pre╚Ť mediu 19,35 lei, pre╚Ť minim 19,33 lei, pre╚Ť maxim 19,38 lei.
Ac╚Ťiunile BRD ÔÇô GROUPE SOCIETE GENERALE S.A au ├«nregistrat o evolu╚Ťie de 0,50%, pre╚Ť mediu 12 lei, pre╚Ť minim 12,98 lei, pre╚Ť maxim 12,06 lei.
Ac╚Ťiunile PATRIA BANK S.A. au ├«nregistrat o depreciere de 0,57%, pre╚Ť mediu 0,0870%, pre╚Ť minim 0,0870%, pre╚Ť maxim 0,0870%.
Ac╚Ťiunile ERSTE GROUP BANK AG au ├«nregistrat o depreciere de 1,09%, pre╚Ť mediu 154,35 lei, pre╚Ť minim 153,60 lei, pre╚Ť maxim 157,05 lei.

BET-NG,  indicele companiilor din sectorul energetic, s-a apreciat cu 0,25%.

Iar BET-AeRO, indice ce reflect─â evolu╚Ťia companiilor reprezentative de pe pia╚Ťa AeRO s-a apreciat cu 0,12%.

Sursa: https://bvb.ro/TradingAndStatistics/Trading/MarketsToday


Mihaela Aurelia Platon
Absolventa a Facultatii de Sociologie și Asistenţă Socială, Mihaela este pasionata de public speaking, strategii de marketing, infrastructura unei companii și afaceri.

Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene ofera din 7 iunie finantari nerambursabile...

Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene (MIPE) lanseaza astazi un nou apel de proiecte ÔÇ×Listarea la bursa a intreprinderilorÔÇŁ,┬ádedicat companiilor romanesti cu capital majoritar...

Sphera Franchise Group beneficiaza din 4 iunie de servicii de Market...

Sphera Franchise Group (simbol BVB:SFG),  cel mai mare grup din industria de foodservice din Romania, care opereaza in sistem de franciza restaurantele KFC, Pizza...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,923FaniÎmi place
412Abona╚ŤiAbona╚Ťi-v─â
spot_img

Aboneaz─â-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro