duminic─â, iunie 4, 2023
Acas─âF─âr─â categorie­ččąBursa de Valori Bucure╚Öti deschide majoritar pe ro╚Öu

­ččąBursa de Valori Bucure╚Öti deschide majoritar pe ro╚Öu

La o ora de la deschiderea ╚Öedin╚Ťei de tranzac╚Ťionare la Bursa de Valori Bucure╚Öti majoritatea indicilor au fost pe ro╚Öu:

Cea mai semnificativ─â depreciere de 1,14% a fost ├«nregistrat─â de BET-NG, indice ce reflect─â evolu╚Ťia societ─â╚Ťilor de investi╚Ťii financiare (SIF-uri).

Indicele de referin╚Ť─â al pie╚Ťei locale de capital BET, ce reflect─â evolu╚Ťia celor mai tranzac╚Ťionate companii de pe pia╚Ťa reglementat─â a BVB, exclusiv societ─â╚Ťile de investi╚Ťii financiare (SIF-uri) a sc─âzut cu 0,61%.

Evolu╚Ťia indicilor bursieri care iau ├«n considerare lichiditatea:

BET Plus, indice ce include un num─âr variabil de societ─â╚Ťi romane╚Öti listate pe pia╚Ťa reglementat─â a BVB care ├«ndeplinesc criterii minime de selec╚Ťie referitoare la lichiditate ╚Öi capitalizarea bursier─â ajustat─â cu free float, a ├«nregistrat o depreciere de 0,54%.

BET-XT, indice ce reflect─â evolu╚Ťia preturilor celor mai tranzac╚Ťionate 25 de companii de pe Pia╚Ť─â Reglementat─â a BVB, s-a depreciat cu 0,47%.

BET-TR, indice ce reflect─â at├ót evolu╚Ťia preturilor companiilor componente, c├ót ╚Öi dividendele oferite de acestea, a celor mai lichide societ─â╚Ťi rom├óne╚Öti care ├«ndeplinesc cele mai ridicate standarde calitative, listate pe pia╚Ťa reglementat─â a BVB, a a ├«nregistrat o cre╚Ötere de 0,79%.


Indicele celor 30 de societ─â╚Ťi locale sau str─âine, listate pe pia╚Ťa reglementat─â a BVB, cu cea mai mare capitalizare bursier─â ajustat─â, BET-BK a sc─âzut cu 0,26%.

ROTX, indice dezvoltat de BVB ├«mpreun─â cu Bursa de Valori din Viena (Wiener Borse AG) care reflect─â ├«n timp real mi╚Öcarea ac╚Ťiunilor ÔÇśblue chipÔÇÖ tranzac╚Ťionate la Bursa de Valori Bucure╚Öti a ├«nregistrat o depreciere de 0,76%.

Valoarea total─â a tranzac╚Ťiilor a fost la un nivel foarte sc─âzut, de 4,84 milioane lei / 0,98, o valoare mai crescut─â dec├ót cea anterioar─â.

Ac╚Ťiunile Banca Transilvania au ├«nregistrat o apreciere de 0,42%, pre╚Ť mediu 19,28 lei, pre╚Ť minim 19,20 lei, pre╚Ť maxim 19,35 lei.
Ac╚Ťiunile BRD ÔÇô GROUPE SOCIETE GENERALE S.A au ├«nregistrat o evolu╚Ťie de 0,67%, pre╚Ť mediu 12,08 lei, pre╚Ť minim 12 lei, pre╚Ť maxim 12,10 lei.
Ac╚Ťiunile ERSTE GROUP BANK AG au ├«nregistrat o depreciere de 1,36%, pre╚Ť mediu 156,00 lei, pre╚Ť minim 155,60 lei, pre╚Ť maxim 158,45 lei.

BET-FI, indice ce reflect─â evolu╚Ťia societ─â╚Ťilor de investi╚Ťii financiare (SIF-uri), a ├«nregistrat o depreciere de 0,20%.

Iar BET-AeRO, indice ce reflect─â evolu╚Ťia companiilor reprezentative de pe pia╚Ťa AeRO s-a apreciat cu 0,08%.

Sursa: https://bvb.ro/TradingAndStatistics/Trading/MarketsToday


Mihaela Aurelia Platon
Absolventa a Facultatii de Sociologie și Asistenţă Socială, Mihaela este pasionata de public speaking, strategii de marketing, infrastructura unei companii și afaceri.

­ččąLa ├«nchiderea ╚Öedin╚Ťei de tranzac╚Ťionare de vineri a acestei s─âpt─âm├óni, majoritatea...

Cea mai mare sc─âdere, de 0,84%, a fost ├«nregistrat─â de BET-BK, indice ce reflect─â evolu╚Ťia companiilor reprezentative de pe pia╚Ťa AeRO. Indicele de referin╚Ť─â al...

­ččąBursa de Valori Bucure╚Öti ├«nchide ╚Öedin╚Ťa de miercuri majoritar pe ro╚Öu

Cea mai mare cre╚Ötere, de 0,56%, a fost ├«nregistrat─â de BETAeRO, indice ce reflect─â evolu╚Ťia companiilor reprezentative de pe pia╚Ťa AeRO. Indicele de referin╚Ť─â al...

­ččąBursa de Valori Bucure╚Öti deschide pe ro╚Öu ╚Öedin╚Ťa de ast─âzi

La o ora de la deschiderea ╚Öedin╚Ťei de tranzac╚Ťionare la Bursa de Valori Bucure╚Öti majoritatea indicilor au fost pe ro╚Öu: Indicele de referin╚Ť─â al pie╚Ťei...

­ččąBursa de Valori Bucure╚Öti ├«nchide ╚Öedin╚Ťa de ast─âzi pe ro╚Öu

Cea mai mare sc─âdere, de 1,04%, a fost ├«nregistrat─â de BETAeRO, indice ce reflect─â evolu╚Ťia companiilor reprezentative de pe pia╚Ťa AeRO. Indicele de referin╚Ť─â al...
espressocafe.ro
nemira.ro
spot_img

video

spot_img
7,775FaniÎmi place
222Abona╚ŤiAbona╚Ťi-v─â

Aboneaz─â-te la newsletter

spot_img
spot_img

evenimente

spot_img

asociarii, patronate

spot_img