sâmbătă, mai 25, 2024
Acas─âF─âr─â categorie­ččęBursa de Valori Bucure╚Öti deschide din nou majoritar pe verde

­ččęBursa de Valori Bucure╚Öti deschide din nou majoritar pe verde

La o ora de la deschiderea ╚Öedin╚Ťei de tranzac╚Ťionare la Bursa de Valori Bucure╚Öti majoritatea indicilor au fost pe verde:

Cea mai semnificativ─â depreciere de 0,81% a fost ├«nregistrat─â de BET-FI, indice ce reflect─â evolu╚Ťia societ─â╚Ťilor de investi╚Ťii financiare (SIF-uri).

Indicele de referin╚Ť─â al pie╚Ťei locale de capital BET, ce reflect─â evolu╚Ťia celor mai tranzac╚Ťionate companii de pe pia╚Ťa reglementat─â a BVB, exclusiv societ─â╚Ťile de investi╚Ťii financiare (SIF-uri) a crescut cu 0,16%.

Evolu╚Ťia indicilor bursieri care iau ├«n considerare lichiditatea:

BET Plus, indice ce include un num─âr variabil de societ─â╚Ťi romane╚Öti listate pe pia╚Ťa reglementat─â a BVB care ├«ndeplinesc criterii minime de selec╚Ťie referitoare la lichiditate ╚Öi capitalizarea bursier─â ajustat─â cu free float, a ├«nregistrat o apreciere de 0,14%.

BET-XT, indice ce reflect─â evolu╚Ťia preturilor celor mai tranzac╚Ťionate 25 de companii de pe Pia╚Ť─â Reglementat─â a BVB, s-a apreciat cu 0,05%.


Indicele celor 30 de societ─â╚Ťi locale sau str─âine, listate pe pia╚Ťa reglementat─â a BVB, cu cea mai mare capitalizare bursier─â ajustat─â, BET-BK a crescut cu 0,08%.

ROTX, dezvoltat de BVB ├«mpreun─â cu Bursa de Valori din Viena (Wiener Borse AG) care reflect─â ├«n timp real mi╚Öcarea ac╚Ťiunilor ÔÇśblue chipÔÇÖ tranzac╚Ťionate la Bursa de Valori Bucure╚Öti, a ├«nregistrat o cre╚Ötere de 0,19%.

Valoarea total─â a tranzac╚Ťiilor a fost la un nivel foarte sc─âzut, de 2,95 milioane lei / 0,60┬á milioane euro, o valoare mai crescut─â dec├ót cea anterioar─â.

Ac╚Ťiunile Banca Transilvania au ├«nregistrat o cre╚Ötere de 0,05%, pre╚Ť mediu 19,49 lei, pre╚Ť minim 19,48 lei, pre╚Ť maxim 19,52 lei.
Ac╚Ťiunile BRD ÔÇô GROUPE SOCIETE GENERALE S.A. au ├«nregistrat o apreciere de 1,26%, pre╚Ť mediu 12,84 lei, pre╚Ť minim 12,74 lei, pre╚Ť maxim 12,92 lei.
Ac╚Ťiunile PATRIA BANK S.A. au ├«nregistrat o apreciere de 0,56%, pre╚Ť mediu 0,0870, pre╚Ť minim 0,0870, pre╚Ť maxim 0,0895.
Ac╚Ťiunile ERSTE GROUP BANK AG au ├«nregistrat o apreciere de 0,43%, pre╚Ť mediu 160,85 lei, pre╚Ť minim 160,20 lei, pre╚Ť maxim 162,00 lei.

BET-NG, indicele companiilor din sectorul energetic, a înregistrat o crestere de 0,25%.

Iar BETAeRO, indice ce reflect─â evolu╚Ťia companiilor reprezentative de pe pia╚Ťa AeRO, a ├«nregistrat o depreciere de 0,01%.

Sursa: https://bvb.ro/TradingAndStatistics/Trading/MarketsToday


Mihaela Aurelia Platon
Absolventa a Facultatii de Sociologie și Asistenţă Socială, Mihaela este pasionata de public speaking, strategii de marketing, infrastructura unei companii și afaceri.

Nvidia conduce revolu╚Ťia industrial─â a inteligen╚Ťei artificiale

Exist─â o poveste legat─â de goana dup─â aur din California, cum c─â doar c├ó╚Ťiva c─âut─âtori noroco╚Öi s-au ├«mbog─â╚Ťit, ├«ns─â adev─ârul e c─â au existat...

Investitorii devin optimiști, indicii bursieri americani ating niveluri record

Indicii bursieri din SUA ├«nregistreaz─â noi maxime istorice, ├«n condi╚Ťiile ├«n care sezonul de raport─âri financiare din primul trimestru a validat redresarea extins─â a...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,933FaniÎmi place
412Abona╚ŤiAbona╚Ťi-v─â
spot_img

Aboneaz─â-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro